Haberler

İstanbul'da Silah Kaçakcılığı Operasyonu

Bakırköy'de Silah Kaçakçılığı Yaptıkları Belirlenen Bir Şebekeye Yönelik Gerçekleştirilen Operasyonda 3 Kişinin Gözaltına Alındığı Bildirildi.

Bakırköy`de silah kaçakçılığı yaptıkları belirlenen bir şebekeye yönelik gerçekleştirilen operasyonda 3 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Organize Suçlar Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ataköy 9. kısım 5. kattaki dairede ikamet eden bazı kişilerin, çevreye kendilerini mafya olarak tanıttıkları ve silah kaçakçılığı yaptıkları yönündeki ihbarı değerlendiren Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Ekipleri belirlenen adrese yönelik operasyon düzenleyerek şebeke lideri A.Ç `nin de aralarında bulunduğu 3 kişiyi gözaltına aldı.

Bu kişilerin üzerlerinde ev ve otomobillerinde yapılan aramalarda, kaleşnikof marka otomatik tüfek, 11 ¨Glock¨ marka tabanca, 2 ¨Walther¨ marka tabanca, çalıntı olduğu tespit edilen 1 otomobil, 4 oto plakası, 2 telsiz, 60 fişek ve 1 sahte nufus cüzdanı ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğün`de sorgulanan kişilerin, yurt dan yasadışı yollarla elde ettikleri silahları piyasaya 3 bin ile 5 bin ABD doları karşılığında pazarlamak istedikleri belirtildi. Yakalanan kişilerden Şebeke Lideri Aziz Ç`nin asker kaçağı olduğu öğrenildi.

Sorguları tamamlanan 2 kişi Bakırköy Cumhuriyet Savcılığına sevk edilirken asker kaçağı olan Aziz Ç`nin ise askeri birimlere teslim edildiği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title