Haberler

İstanbul'da Sıcak Hava Nedeniyle Önlem Alındı

İstanbul Valisi Muammer Güler, Kentin Yarından İtibaren Yeni Bir Sıcak Havanın Etkisi Altına Gireceğini Belirterek, 'İstanbul'da Yarın ve Çarşamba Günü Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Engelli, Hamile ve Kronik Hastaların 2 Gün İdari İzinli Sayılmalarına Karar Verilmiştir' Dedi.

İstanbul Valisi Muammer Güler, kentin yarından itibaren yeni bir sıcak havanın etkisi altına gireceğini belirterek, ''İstanbul'da yarın ve Çarşamba günü tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli, hamile ve kronik hastaların 2 gün idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir'' dedi.

Güler, İstanbul Valiliğinde düzenlediği basın toplantısında, özel sektörde çalışanlar için de işverenlerin benzer tedbirleri almakla yükümlü kılındıklarını ifade etti.

Vali Güler, yarın ve Çarşamba günü açık alanda çalışanların da kurum amirlerinin alacağı tedbirlerle çalışma saatlerinin düzenleneceğini bildirdi.

Tüm kamu kurum ve kuruluşlarındaki kamu hizmetinin devam edeceğini söyleyen Güler, kentteki tüm sağlık kuruluşlarında gerekli tedbirlerin alındığını ve sıcaktan rahatsız olan vatandaşların sağlık kuruluşlarında gerekli tedavilerinin yapılacağını dile getirdi.

Güler, 2 gün boyunca elektrik ve su kesintisi yaşanmaması için koordinasyon yapıldığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title