Haberler

İstanbul'da sağanak etkili oluyor

Güncelleme:

İstanbul'da etkili olan yağış nedeniyle kentin birçok noktasında trafik durma noktasına gelirken, toplu taşıma durakları ve iskelelerde yoğunluk oluştu.

İstanbul'da etkili olan yağış nedeniyle kentin birçok noktasında trafik durma noktasına gelirken, toplu taşıma durakları ve iskelelerde yoğunluk oluştu.

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan yağış, yaşamı olumsuz etkiledi.

Anadolu Yakası'nda Kadıköy Meydan'da trafik yoğunluğu oluşurken, Moda sahilinde yağmura hazırlıksız yakalanan yayalar zor anlar yaşadı.

Trafik polisleri ve Kadıköy Belediyesi trafik zabıta ekipleri yağmurdan dolayı yoğunlaşan trafiği rahatlatmak için sürücülere yönlendirmelerde bulundu.

Beykoz'da sağanak nedeniyle zor anlar yaşayan vatandaşların bir kısmı otobüs duraklarına ve dükkanlara sığındı.

Öte yandan Beykoz'da Yenimahalle Ebegümeci Sokak'taki bir eve yıldırım isabet etti. Evde çıkan küçük çaplı yangın, olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu söndürüldü. Yangın nedeniyle evde hasar oluştu.

Trafik yoğunluğu yağışla daha da arttı

Yağışın, iş çıkış saatine denk gelmesi trafikte yoğunluğu artırdı. Vatandaşların genellikle kendi araçlarını tercih etmesi, araç arızaları ve trafik kazaları nedeniyle Anadolu ve Avrupa yakalarında D-100 Karayolu ve TEM Otoyolunda yoğunluk oluştu.

Trafik yoğunluğu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Avrupa-Anadolu geçişinde etkili oluyor.

Anadolu Yakası'nda TEM Otoyolunda Ümraniye-Sancaktepe, D-100 Karayolu Kadıköy-Maltepe istikametinde, Avrupa Yakası'nda TEM Otoyolunda Kağıthane-Gaziosmanpaşa, D-100 Karayolu Çağlayan-Haliç, Zeytinburnu-Bahçelievler, Sefaköy-Beylikdüzü arasında trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

Öte yandan mesai sonrası evlerine gitmeye çalışan vatandaşların da durak ve iskelelerde yoğunluk oluşturduğu görüldü.

İBB'nin mobil uygulamasına göre, trafik yoğunluğu saat 18.00 itibarıyla yüzde 76 olarak ölçüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Yakası İstanbul Kadıköy Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title