Haberler

İstanbul'da 'Pet Şişeni At İstanbulkart'ını Doldur' Dönemi Başladı

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre kirliliğini önlemek amacıyla hayata geçirilen geri dönüşümlü akbil cihazları İstanbul'da hizmet vermeye başladı. Otomatlara boş pet şişe atan İstanbullular İstanbulkartlarını doldururken, vatandaşlar uygulamadan memnun olduklarını söyledi.

PET ŞİŞELER İLE İSTANBUL KARTLARA BAKİYE YÜKLENECEK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin metro istasyonlarına koymuş olduğu geri dönüşümlü İstanbulkart dolum makineleri ile toplu taşıma araçlarını kullananlar, boş pet şişe karşılığında İstanbulkartlarını doldurabilecek. Vatandaşlar çöpe atmak yerine bu makinelere attıkları pet şişeler ile hem çevreyi korumuş hem de maddi olarak kazanç sağlamış olacak.

İstanbul'da Pet Şişeni At 'İstanbulkart'ını Doldur Dönemi Başladı

VATANDAŞLARDAN UYGULAMAYA YOĞUN İLGİ

İstanbul'da bir çok noktaya pet şişe otomatları konulurken, vatandaşlar da uygulamaya yoğun ilgi gösteriyor. Uygulamanın başlamasıyla en çok sevinenler ise öğrenciler oldu. İTÜ Ayazağa Metro İstasyonu'nda İstanbulkartını dolduran öğrenciler uygulamadan memnun olduklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbulkart İstanbul Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title