Haberler

    İstanbul'da Öldürülen Kaşıkçı'nın Eski Nişanlısı ABD'de Konuştu: Dünya Hala Bir Şey Yapmadı

    Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın eski nişanlısı Hatice Cengiz, Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi Dışişleri Komisyonu'nda yaptığı konuşmada "Dünyanın Kaşıkçı cinayeti hakkında hala hiç bir şey yapmamış olmasını anlayamıyorum" dedi.

    Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın eski nişanlısı Hatice Cengiz, "Dünyanın Kaşıkçı cinayeti hakkında hala hiç bir şey yapmamış olmasını anlayamıyorum" dedi ve olayın aydınlatılması için tüm çıkarların bir kenara bırakılması çağrısında bulundu.

    Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi Dışişleri Komisyonu'nda konuşan Hatice Cengiz,Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan Başkonsolosluğu binasından hiç ayrılmadığını ifade etti. Washington'a nişanlısının ölümüne daha güçlü bir tepki verilmesini sağlamak için geldiğini söyleyen Cengiz, konuşmasına şöyle devam etti Açıklaması

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Amerika Birleşik Devletleri Cemal Kaşıkçı İstanbul Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title