Haberler

İstanbul'da Öldürülen Afgan Kadının Katil Zanlısı Van'da Yakalandı

İstanbul'da öldürülen Afgan kadının katil zanlısı Van'da yakalandıVAN - İstanbul'da kaybolduktan sonra cesedi bulunan Afganistan uyruklu kadının katil zanlısı olan kocası Van'da yakalandı.

İstanbul'da öldürülen Afgan kadının katil zanlısı Van'da yakalandı

VAN - İstanbul'da kaybolduktan sonra cesedi bulunan Afganistan uyruklu kadının katil zanlısı olan kocası Van'da yakalandı.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İstanbul'da eşiyle birlikte ikamet eden Afganistan uyruklu E.A. isimli kadından haber alınamaması üzerine annesi tarafından 'kayıp şahıs' müracaatı yapıldığı belirtildi. Ayrıca kızının damadı M.R. tarafından öldürülmüş olabileceğini ve Van'da olabileceğini bildirmesi üzerine 21 Ocak 2018 tarihinde kayıp E.A.'nın İstanbul Sultangazi ilçesi Gazi Mahallesi'nde cesedi bulunduğu bildirildi. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince firari şüpheli M.R. isimli şahsın yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucunda, Van'ın İpekyolu ilçesi Hacıbekir Mahallesi'ndeki bir ikamette yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheli şahsın alınan ifadesinde; eşi ile problemleri olduğunu, hamile olan eşinin bebeği düşürmek amaçlı ilaç içtiğini, olay günü tartıştıklarını, eşinin kendisine şırınga ile saldırdığını, kendisinin de eşinin başına demir çubukla vurup, iple boğarak öldürdüğünü ve olay yerinden kaçarak yurt dışına çıkma amacıyla Van'a gelerek saklandığını beyan etti.

M.R. isimli şüpheli şahıs, bugün adli makamlara sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Afganistan İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title