Haberler

İstanbul'da Okulların Açıldığı İlk 3 Gün Ulaşım Ücretsiz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İbb) Meclisi, Okulların Açılacağı İlk 3 Gün Toplu Ulaşımın Ücretsiz Olmasına İlişkin Teklifi Kabul Etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi, okulların açılacağı ilk 3 gün toplu ulaşımın ücretsiz olmasına ilişkin teklifi kabul etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkanvekili Ahmet Selamet'in başkanlığında toplandı.

Toplantıda, 2007-2008 eğitim ve öğretim yılının başlayacağı 17 Eylül ile 18 ve 19 Eylül tarihlerinde toplu ulaşımın ücretsiz olmasına ilişkin teklif okundu ve oybirliğiyle kabul edildi.

Böylece 17, 18 ve 19 Eylül tarihlerinde 06.00-10.00 ve 16.00-20.00 saatleri arasında İETT, özel halk otobüsleri, vapurlar, deniz otobüsleri, metro ve hafif metro ücretsiz olacak. Bu araçların ücretsiz olmasından kaynaklanan gider de İstanbul Büyükşehir Belediyesince karşılanacak.

Toplantıda ayrıca, İSKİ Genel Müdürlüğünün 2007 yılına ait su tarife teklifi, Göztepe Parkı'na ''Bülent Ecevit Parkı'' adının verilmesine ilişkin teklif, Mezarlıklar Bilgi İşlem Sistemi hizmet alımı ihalesi teklifi, çiçek satış büfeleri kurulması hakkında teklif ile Bakırköy'deki Cumhurbaşkanlığı Atatürk Deniz Köşkü hakkında planlama müdürlüğü teklifinin de aralarında bulunduğu 497 teklif komisyonlara havale edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title