Haberler

İSTANBUL'DA METROLARA ÜCRETSİZ İNTERNET GELİYOR

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Meclis Üyesi ve Akıllı Kent ve Bilişim Teknolojileri Komisyon Başkanı Muharrem Balık, metrolarda internet erişimine açacak olan maddenin komisyondan geçtiğini açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Meclis Üyesi ve Akıllı Kent ve Bilişim Teknolojileri Komisyon Başkanı Muharrem Balık, metrolarda internet erişimine açacak olan maddenin komisyondan geçtiğini açıkladı.

GENÇLER İNTERNETİNİZ BOL OLSUN

Balık, kürsü konuşmasında, İstanbul'umuzun kıymetli gençlerine bir müjdem olacak. Komisyonumuzun gündeminde olan bir dosya için AK Parti Grup Başkanımız M. Tevfik Göksu beyefendi ve grup yönetimimizle iki gündür görüşüyoruz. Görüşmelerimizin sonucunda, siz değerli gençler metrolarda sadece fotoğraf arşivlerinizi temizlemeyecek. Artık metroda sadece WhatsApp konuşmalarını temizlemeyecek. Artık metrolarda sadece çevrim dışı oyunlar oynamayacaksınız. Değerli gençler müjdemizi açıklıyoruz. Artık İstanbul metrolarını internet erişimine açıyoruz. Özellikle genç arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Tabi malum Genç kardeşlerimde bilirler akıllı şehir, akıllı yöneticilerle olur. AK Parti döneminde, metrolar sevdiklerinize daha hızlı ulaşmanız için yapıldı. Metrolardaki internet erişimi, Londra'da 2017'deki metro seferlerinde yapılan bombalı saldırılar nedeniyle durdurulmuştu. Artık gençlerimiz sevdikleriyle bağlarını metrolarda koparmayacaklar. Artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen interneti her yerde kullanabilecek, metrolarda daha çok kullanacaklar. Gençler internetiniz bol olsun dedi.

Tarife Komisyonu, Akıllı Kent ve Bilişim Teknolojileri Komisyonu ile Temel Haklar komisyonlarından geçen teklif, meclis oylamasının ardından oy birliğiyle geçmesi bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title