Haberler

İstanbul'da Lodos Yarın Etkisini Yitirecek

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, İstanbul'da Etkili Olan Lodosun Yarın Öğle Saatlerinden İtibaren Etkisini Yitireceğini, Ancak Perşembe Günü Yeniden Etkisini Artıracağını Söyledi.

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, İstanbul'da etkili olan lodosun yarın öğle saatlerinden itibaren etkisini yitireceğini, ancak perşembe günü yeniden etkisini artıracağını söyledi.

AA muhabirine açıklama yapan Mustafa Yıldırım, Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı havanın bu gece etkisini yitireceğini ve İstanbul'da havanın yarın parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra ise sağanak yağışlı geçeceğini söyledi.

Yıldırım, ''İstanbul'da etkili olan lodos fırtınası yarın öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybedecek. Salı ve çarşamba günleri İstanbul'da önemli bir yağış beklenmiyor'' diye konuştu.

İstanbul'un, 12 Şubat Perşembe gününden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelecek yeni bir yağışlı havanın etkisi altına gireceğini vurgulayan Yıldırım, ''Lodosun perşembe günü tekrar etkisini artırması bekleniyor'' dedi.

Kentte beklenen hava sıcaklıklarının yarın 15, salı günü 11, çarşamba günü ise 14 derece olduğunu ifade eden Yıldırım, İstanbul'da son 24 saatte kaydedilen yağış miktarlarının metrekareye kilogram olarak Pendik Sabiha Gökçen'de 40, Kartal'da 36, Sarıyer'de 33, Samandıra'da 27, Göztepe ve Florya'da 25, Eminönü'nde 23 ve Atatürk Havalimanı'nda 22 olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title