Haberler

İstanbul'da Kültür-sanat... -Buena Vısta Socıal Club'ın Hayatta Kalan Tek Kadın Üyesi Olan Omara Portuondo, Özel Bir Konser İçin İstanbul'a Geliyor

"Buena Vista Social Club"ın Hayatta Kalan Tek Kadın Üyesi Olan Omara Portuondo, Özel Bir Konser İçin İstanbul'a Gelecek.

''Buena Vista Social Club''ın hayatta kalan tek kadın üyesi olan Omara Portuondo, özel bir konser için İstanbul'a gelecek.

Küba müziğinin simgesel isimlerinden biri olan ve geçen yıl hayatını kaybeden İbrahim Ferrer ile birlikte albüm kayıtları yapan, eleştirmenlerin ''Küba'nın Edith Piaf''ı olarak lanse ettiği Portuondo, 26 Kasım Pazar günü Hilton Convention Center'da sahne alacak.

1990'larda Buena Vista Social Club tarafından yeni albümlerinin kayıt çalışmalarına konuk vokalist olarak davet edilen ve Compay Segundo ile birlikte ''Veinte Arios''u kaydeden Portuondo, Wim Wenders'ın unutulmaz filmi Buena Vista Social Club'ın çalışmalarına da katılmıştı.

Klazz Brothers&Cuba Percussion, yarın İş Kuleleri Kültür ve Sanat Merkezi'nde, Göksel Studio Live'de, Athena Babylon'da aynı gün sahne alacak.

-SERGİ VE TOPLANTI-

Ressam İlhan Berk'in, şair İlhan Berk'in kitapları için yaptığı kapak resimlerinden oluşan ''Kapak Resimleri Sergisi'', Yapı Kredi Kültür sanat Merkezi'nde açıldı.

''Orhan Kemal Salı Konferansları'' kapsamında, ''Sait Faik 100 yaşında'' konulu söyleşi Orhan Kemal İl Halk Kütüphanesi'nde 28 Kasım Salı günü, Yapı Kredi Kültür Sanat Merkezi'nde de ''Erkek ve Şiddet'' konulu konferans aynı gün gerçekleştirilecek.

-SAHNE SANATLARI-

''Alis Harikalar Diyarında'' adlı çocuk oyunu yarın Akbank Sanat'ta, ''Yaşasın Barış'' adlı oyun Oda Tiyatrosu'nda 26 Kasım Pazar günü, ''Salıncakta İki Kişi'' aynı gün Profilo Kültür Merkezi'nde, ''Çayhane'' de AKM Büyük Salon'da izleyicinin karşısına çıkacak.

Levent Kırca & Oya Başar Tiyatrosu da yarın ''Ateşin Düştüğü Yer'' adlı oyunu, Maltepe Yayla Sanat Merkezi'nde sahneleyecek.

-SİNEMA-

Larrş Charles'ın yönettiği ve Sacha Baron Cohen, Ken Luenell ile Pamela Anderson'ın oynadığı ''Borat'', Alfonso Cuaron'un yönetmenliğinde, Clive Owen, Julianne Moore ve Michael Caine'ın başrollerinde hazırlanan ''Son Umut'', Özer Kızıltan'ın yönettiği, Erkan Can, Meray Ülgen ve Güven Kıraç'ın oynadığı ''Takva'', Guillaume Nicloux'un yönettiği, Monica Belucci, Catherine Deneuve ve Moritz Bleibtreu'nun oynadığı ''Taş Meclisi'' ile Jordana Brewster, Taylor Handley ve Diora Baird'in oynadığı, Jonathan Liebesman'ın ''Teksas Katliamı: Başlangıç'' filmleri vizyona girdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title