Haberler

İstanbul'da Kültür Sanat

Belle and Sebastian, 24 Ağustos akşamı KüçükÇiftlik Park sahnesinde olacak "Müziğin Efsane İsmi Elvis Presley" sergisi, Novada Ataşehir AVM Sergi Salonu’nda 26 Ağustos'a kadar görülebilecek Dünyanın en prestijli basın fotoğrafları yarışması "World Press Photo Dünya Basın Fotoğrafları 2013"ün sergisi, Forum İstanbul'da gezilebilecek

Indie müziğin öncüleri Belle and Sebastian, Türkiye'deki ilk konseriyle 24 Ağustos akşamı KüçükÇiftlik Park sahnesinde olacak.

"The Boy with the Arab Strap" ile "En İyi Yeni Grup" dalında Brit Ödülü kazanan grup, "Dear Catastrophe Waitress", "Step Into My Office" ve "I'm a Cuckoo" hitleriyle dünya listelerine girdi.

Belle and Sebastian uzun zamandır beklenen Türkiye'deki ilk konserini Uru Group, Vera Müzik ve The Guide Istanbul organizasyonu ile 24 Ağustos Cumartesi akşamı KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleştirecek.

Sezen Aksu, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda 23-24 Ağustos'ta müzikseverlerle buluşacak.

Arabesk eserleri, rock altyapılar, arabesk vokaller ve doğu vurmalıları kullanarak yorumlayan ve bugüne kadar yaklaşık 400 konser veren Istanbul Arabesque Project, arabesk ögelere bağlı kalarak yaptıkları kendi bestelerini de seslendirecekleri konserle 24 Ağustos akşamı The Mekan'da sahne alacak.

Tamamı TRT denetiminden geçen arabesk albüme imza atmış grup, konserlerinde Bergen'den Kamuran Akkor'a, Orhan Gencebay'dan İbrahim Tatlıses'e pek çok arabesk duayeninin eserlerini seslendiriyor.

-Film Gösterimi

Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampüsü'ndeki açık hava sinema gösterimleri kapsamında, Dean Parisot'ın yönetmenliğini yaptığı, Bruce Willis, John Malkovich, Catherine Zeta-Jones, Morgan Freeman rol aldığı "Red 2",  23-24-25-28 Ağustos'ta izlenebilecek.

-Sergi

Dünyanın en prestijli basın fotoğrafları yarışması "World Press Photo - Dünya Basın Fotoğrafları 2013"ün sergisi, Forum İstanbul'da gezilebilecek. 124 ülkeden 5 bin 666 fotoğrafçının, 103 bin 481 fotoğrafla katıldığı ve 19 jüri üyesinin değerlendirdiği yarışmadan 150 eser sergileniyor.

"Müziğin Efsane İsmi Elvis Presley" sergisi, Novada Ataşehir AVM Sergi Salonu'nda 26 Ağustos'a kadar görülebilecek.

Sergide Koleksiyoner Korkmaz Uluçay'ın koleksiyonunda yer alan 1950, 1960 ve 1970'li yıllara ait Elvis Presley'in orijinal long play kapakları, 45'lik single'ları, sanatçının başrol oynadığı filmlere ait orijinal lobi kartları, 1960'lı yılara ait Türkçe ve İtalyanca film afişleri, Elvis Presley'in kapak olduğu veya konu edildiği çok sayıda Türkçe ve İngilizce dergi ve fotoğraf gibi orijinal eserlerin yanı sıra t-shirt, saat, tepsi gibi hatıra eşyaları yer alıyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Elvis Presley Sezen Aksu Ataşehir Türkiye Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title