Haberler

İstanbul'da Kültür Sanat

Ünlü İngiliz rock grubu Placebo, Vodafone İstanbul Calling kapsamında yarın İstanbul'da konser verecek

Ünlü İngiliz rock grubu Placebo, Vodafone İstanbul Calling kapsamında yarın İstanbul'da konser verecek.

Parkorman'da sahne alacak, "Alternatif rock" tarzında dünyanın sayılı grupları arasında gösterilen, 15 yıllık kariyerleri boyunca, 6 Grammy ödülü, 11 milyon albüm satışı ve 6 stüdyo albümü başarısını yakalayan grup, bugüne kadar dünya genelinde 143 şovla, 2,5 milyon insana ulaşmayı başardı.

Son olarak 2009'da çıkardıkları "Battle For The Sun"  albümü, 10 ülkede 1 numaraya yükselirken, 20 ülkede ilk 5'e girdi. Grup, son olarak Billboard Avrupa Müzik Listesi'nde 2 hafta üst üste 1 numarada kaldı. Grup ayrıca "En İyi Alternatif Grup" dalında MTV Müzik Ödülü de sahibi.

Grup, 2012 yılında 7. stüdyo albümleri için prodüktör Adam Noble ile stüdyoya girdi ve halen çalışmalarını sürdürmekte.

Müzik kariyerinin 20. yılında "Sade" albümü ile beğeni toplayan Sertab Erener de  "Turkcell Yıldızlı Geceler" kapsamında bu akşam İstanbul'da sevenleriyle buluşacak.

Erener, aynı zamanda prodüktörlüğünü de yaptığı son albümünün yanı sıra en beğenilen şarkılarını BKM organizasyonu ile Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenecek konserde hayranları için seslendirecek.

Erol Evgin de yarın aynı program kapsamında senfoni orkestrası eşliğinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde mükikseverlerin karşısında olacak. Dört neslin birlikte şarkılar söyleyeceği bu konser ile Erol Evgin, müzikte 44. yılını kutlayacak. Sürpriz konukların da yer alacağı konserde sanatçıya, Firuz İsmailov yönetimindeki senfoni orkestrası eşlik edecek.

-Film gösterimi

Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampüsü'nde, açıkhava sinema programı kapsamında yarın, "The Wolverine" filmi gösterilecek.

James Mangold'un yönetmenliğini yaptığı aksiyon türündeki filmde, Hugh Jackman, Brian Tee, Will Yun Lee ve Hiroyuki Sanada rol alıyor.

-Sergi

Anadolu'nun zenginliklerinden biri olan mermer sanatının en önemli ustalarından Gazi Özdemirci'nin vefatından önce yaptığı son eseri olan "Mermer Kuş Sarayı" eseri,  Rahmi M. Koç Müzesi'nde sergileniyor.

Geçmişten günümüze gelen ince bir zevkin yansıtıldığı, kuşlara barınak olması için yapılan eser, 31 Ağustos'a kadar görülebilecek.

Yok olmaya yüz tutan kuş evlerini, kuş saraylarını günümüze taşımak isteyen Özdemirci'in son eseri Kuş Sarayı, Darphane-i Amire Avlusu'nda yer alan ve yarı harap hale gelmiş örnekten esinlenilerek yapıldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Sertab Erener Erol Evgin Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title