Haberler

İstanbul'da Evlerinden Kaçan 3 Çocuk Tokat'ta Çay Bahçesinde Bulundu

Güncelleme:

İstanbul Avcılar'da yaşayan ve yaklaşık 5 gündür kayıp olarak aranan 3 çocuk, Tokat'ın Zile ilçesinde bir çay bahçesinde bulundu.

İstanbul Avcılar'da ikamet eden ve yaklaşık 5 gündür kayıp olarak aranırken Tokat'ın Zile ilçesinde bir çay bahçesinde bulunan 3 çocuk koruma altına alındı.

EVDEN KAÇAN 3 ÇOCUK KORUMA ALTINA ALINDI

Tokat'ın Zile ilçesinde bulunan 13 yaşındaki B. B, 14 yaşındaki B. B ve 17 yaşındaki B.D, Turhal Çocuk Esirgeme Kurumu yetkilileri tarafından Tokat'a gönderildi. Yeniyurt Mahallesi'nde bulunan Tokat Valiliği Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğüne gece saatlerinde getirilen 3 çocuk, basın mensuplarının ''neden evden kaçtınız" şeklindeki sorularını cevapsız bıraktı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Özdemir, devletin şefkatli kollarını çocukların üzerine açtığını ifade ederek, "Kaybolan çocuklarımız Zile ilçesinde bulundu. Oradan savcımızın talimatı ile çocuklarımız çocuk evleri sitesine yerleştirilmek üzere gönderildi. Çocukların sağlık durumları iyi, onlar bizlere emanet. Çocuklarımızı burada misafir edeceğiz, aileleri ile görüşüp onlara teslim edeceğiz" dedi.

İstanbul'da Evlerinden Kaçan 3 Çocuk Tokat'ta Çay Bahçesinde Bulundu

NE OLDU?

İstanbul'un Avcılar ilçesine bağlı Ambarlı Mahallesi'nde oturan 13 yaşındaki Berfin Balavuz, 14 yaşındaki Berkay Bozacı ve 17 yaşındaki Batuhan Durmaz 28 Mayıs 2018 tarihinde evlerinden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Ailelerin kayıp başvurusu sonucu polis yurt genelinde çalışma başlattı. Tokat'ın Zile ilçesinde gelen bir ihbarı değerlendiren polis çocukları ilçedeki bir çay bahçesinde buldu.

İstanbul'da Evlerinden Kaçan 3 Çocuk Tokat'ta Çay Bahçesinde Bulundu

İstanbul'da Evlerinden Kaçan 3 Çocuk Tokat'ta Çay Bahçesinde Bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Tokat Zile 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

HÜSEYİN ÇAKIR:

Var bu işte bir sıkıntı. Hiç bir çocuk boş yere evi terk etmez.

18
4
yanıtYanıtla
BMW:

CANAN HANIM SEN IZLERMIYDIN O TUR PROGMLARI BMW , LE HIZIR GIBI YETISSEYDIN KENDINE MUSLUMAN OLMA , MALUM BATI GUNEYE UZAK:))))

yanıt0
yanıt0
Sosyolog:

Olaydan papua yeni gine hükümeti sorumludur.

7
7
yanıtYanıtla
Hasan SERTEL:

çok şükür.

13
0
yanıtYanıtla
TOKATLI:

Memleketimin güzel insanları. . . Duyarlı olmak bu işte. Şükürler olsun ki başlarına birşey gelmeden devlet korumasına alınıp ailelerine teslim edilecek.

10
1
yanıtYanıtla
bbb:

çocuktur heyecan macera arar. . . ama bilmez ki. . . . neyse bulunmuslar şükür

9
0
yanıtYanıtla
YEKTA:

Ebeveynler içten güçten kafa kaldıramadıkları yada çocukları ile ilgilenmek yerine komşu Ayten abla ile çene çaldıkları için oluyor bu tür olaylar maalesef. İyi en azından çocukların başına bir şey gelmeden bulunmuşlar. Allah korumuş.

7
0
yanıtYanıtla
macera ülkesi:

bu memleketin cocugundan tut hayvani bile bi acayip avrupada hayvanlari bir alana birakirlar hayvanlar orada öyle otlar durur etrafindaki tellere yönelip disari cikmaya yönelmez sürekli cocuk yetiskin ölümleri kayiplari ile mesgul olan bi ülke haline geldik ya bisey yaparsinda bi anlami gergi olur bunedir ya kadin cocuk kacirmalar hayvan kacirmalar cana kiymalar insanliktan ciktiniz bukadarmi asagiliksiniz ya

2
2
yanıtYanıtla
ZEYTİN:

aileleri tarafından şiddet gören çocuklar koruma altına alınıp bir daha aileye verilmesin. buna yönelik de kanun çıksın. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title