Haberler

İstanbul'da Kar Yağışı... -Gece Saatlerinde Sahil Kesiminde Hafif, Yüksek Kesimlerde İse Orta Kuvvette Don ve Buzlanma Bekleniyor

İstanbul'da Bu Gece Sahil Kesiminde Hafif, Yüksek Kesimlerde İse Orta Kuvvette Don ve Buzlanma Beklendiği Bildirildi.

İstanbul'da bu gece sahil kesiminde hafif, yüksek kesimlerde ise orta kuvvette don ve buzlanma beklendiği bildirildi.

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün İstanbul'un kuzey ve iç bölgelerinde yağışların karla karışık yağmur ve kar, sahil kesimlerinde ise yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde görüldüğünü kaydetti.

Genel görünüm olarak yüksek kesimlerde kar yağışının tuttuğunu, sahil kesimlerinde ise karın örtü bırakmadığını belirten Yıldırım, bu gece sahil kesimlerinde hafif, yüksek kesimlerde ise orta kuvvette don ve buzlanma beklendiğini bildirerek, ilgilileri ve vatandaşları uyardıklarını ifade etti.

Yıldırım, yağışların yarın sabah saatlerinde kenti terk etmesinin, yarın en yüksek sıcaklığın ise 7 derece olmasının beklendiğini bildirdi.

Pazartesi günü kentte yağmur beklendiğini ve sıcaklığın 3-10 derece olacağının tahmin edildiğini dile getiren Yıldırım, sıcaklıkların hafta başından itibaren hissedilir derecede artacağını ve önümüzdeki hafta içinde 10 derecenin üzerine çıkacağını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title