Haberler

İstanbul'da Kaçak Sigara Operasyonu

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerince, 3 Aydır Sürdürülen Çalışmalar Sonucu "Küf" Adı Verilen Operasyon Yapıldı.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerince, 3 aydır sürdürülen çalışmalar sonucu "Küf" adı verilen operasyon yapıldı.

Operasyonda, kaçakçılık olayına karıştıkları belirlenen kişilerin Eminönü, Esenler, Üsküdar ve Bağcılar ilçelerindeki adreslerine ve bağlantıları olan Ankara, Antalya, Manisa, Denizli ve Yalova'daki bazı yerlere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, Türkiye'ye kaçak yollarla puro ve sigara getirip piyasaya sürdükleri ileri sürülen 7 kişi İstanbul'da, olaya ilişkin 5 kişi de diğer illerde gözaltına alındı.

Baskınlarda, 3 bin 516 paket kaçak puro, 2 bin 407 paket kaçak pipo tütünü, 4 bin 108 paket kaçak sigara, 11 kutu çeşitli markalarda sigaralara ait etiket, 31 adet boş puro kutusu ve 16 kutu nargile kömürü ele geçirildi. Yapılan soruşturmada, İstanbul'da gözaltına alınan 7 şüpheliden 5'inin kardeş olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul'da ve diğer illerde adliyeye sevk edilen 12 kişi çıkarıldıkları mahkemelerce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ele geçirilen sigara ve puroların piyasa değerinin 200-300 bin YTL olduğu belirlenirken, bunların arasındaki bazı kaçak puroların Honduras'ta imal edildikten sonra, Türkiye'ye getirilip, tanınmış yabancı bir markanın etiketi konularak piyasaya sürülmeye çalışıldığı anlaşıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title