Haberler

İstanbul'da İş Yerlerindeki Çelik Kasaları Boşaltan Çete Çökertildi

İstanbul'da iş yerlerindeki çelik kasaları boşaltan çete çökertildi Birçok ilçede 9 ayrı iş yerine girerek kasaları boşaltan hırsızlık çetesini polis çökerttiİSTANBUL - İstanbul'da 7 ilçedeki 9 ayrı iş yerine girerek kasaları boşaltan 12 kişilik hırsızlık çetesi polis ekipleri tarafından çökertildi.

İstanbul'da iş yerlerindeki çelik kasaları boşaltan çete çökertildi

Birçok ilçede 9 ayrı iş yerine girerek kasaları boşaltan hırsızlık çetesini polis çökertti

İSTANBUL - İstanbul'da 7 ilçedeki 9 ayrı iş yerine girerek kasaları boşaltan 12 kişilik hırsızlık çetesi polis ekipleri tarafından çökertildi. Operasyonda çok miktarda para, tabanca ve bıçaklar ele geçiren polisin yakaladığı şüphelilerden 10'u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Bayrampaşa, Eyüpsultan, Güngören, Küçükçekmece, Esenler, Esenyurt ve Bağcılar ilçelerinde Mart ayından bu yana iş yerlerinden çelik kasa hırsızlığı yapılması üzerine polis harekete geçti. Konuyla ilgili çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 12 kişilik hırsızlık çetesinin gece saatlerinde 9 ayrı iş yerinde hırsızlık yaptığını belirledi. Çalışmaları daha da derinleştiren polis güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek hırsızlıkları eşkalini belirledi. Hazırlıklarını tamamlayan ekipler, çeşitli ilçelerdeki farklı adreslere yapılan eş zamanlı operasyonda 12 şüpheliyi gözaltına aldı.

Kasaları manyetik matkaplı açmışlar

Öte yandan operasyonda polis, 21 bin lira, tabanca, 6 adet bıçak ve kasaları açmak için kullandıkları manyetik matkaplar ele geçirildi. Şahısların bu sayede kasaları kolayca açıp hırsızlık yaptıkları ve gece saatlerinde geldikleri iş yerlerinin kameralarını kırıp içeri girdikleri öğrenildi.

Şubedeki işlemleri tamamlanan şüphelilerden 10'u sevk edildikleri adliyede çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title