Haberler

İstanbul'da Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,Gaziosmanpaşa'da uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziosmanpaşa'da uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyona havadan polis helikopteri de destek verdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Fatih Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinden saat 04.00 sıralarında hareket eden Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri  Gaziosmanpaşa'da uyuşturucu satıcılarına yönelik  10 adrese operasyon düzenledi. Operasyona Özel Harekat Timleri ve havadan da polis helikopteri destek verdi.

Operasyon Kapsamında  Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi  1057 Sokak'ta  4 katlı binanın en üst katındaki daireye giren  özel harekat timleri ile birlikte baskın düzenleyen polis ekipleri içeride bir süre arama yaptı. Polis ekipleri, Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi 1112 Sokak'ta  4 katlı binanın bodrum katındaki bir daireye de baskın düzenledi. Aramalar sırasında çevrede polis ekipleri ve Özel Harekat Timleri önlem aldığı görüldü. Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin olduğu öğrenilirken bir miktarda uyuşturucu madde de ele geçirildi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü İstanbul Emniyet Müdürlüğü Gaziosmanpaşa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title