Haberler

İstanbul'da Havzalılar Tirit Gecesi Düzenleyecek

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, İstanbul Küçükçekmece'de düzenlenecek tirit gecesi için hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, İstanbul Küçükçekmece'de düzenlenecek tirit gecesi için hazırlıklara başladıklarını söyledi.

İkiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, hazırlıklar kapsamında geçtiğimiz günlerde Küçükçekmece Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Temel Karadeniz ile görüştüklerini belirtti.

İki kardeş belediye olarak bu yıl 25 Şubat Pazar günü düzenleyecekleri tirit gecesi için çalışmalara başladıklarını aktaran İkiz, hem kardeş belediye ile ilişkilerin gelişmesi hem de hemşehrileriyle buluşma fırsatı bulacakları etkinliğin artık İstanbul'da da gelenekselleştiğini kaydetti.

Tirit gecelerinin ilçenin tanıtımı için önemli bir argüman olduğunu ifade eden İkiz, "Tirit geceleri sayesinde hem ilçemiz hem de ilçemizin kültürel değerlerinin tanıtımını yapıyoruz. Özellikle İstanbul, Tekirdağ ve yurt dışında düzenlenen tirit geceleri ile hemşehrilerimiz ile bir araya geldiğimiz gibi ilçemizin tanıtımı da yapılıyor." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Küçükçekmece Murat İkiz İstanbul Havza Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title