Haberler

İstanbul'da Hava Sıcaklıkları 6-8 Derece Azaldı

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, İstanbul'da Hava Sıcaklıklarının Bugün 6-8 Derece Azaldığını, Yarın En Yüksek Hava Sıcaklığının 30 Derece Olmasının Beklendiğini Kaydetti.

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, İstanbul'da hava sıcaklıklarının bugün 6-8 derece azaldığını, yarın en yüksek hava sıcaklığının 30 derece olmasının beklendiğini kaydetti.

Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün son 78 yılın rekorunu kıran hava sıcaklıklarının ardından bugün kentte hava sıcaklıklarında düşüşler olduğunu ifade ederek, ''İstanbul'da hava sıcaklıkları 6-8 derece azaldı. Sıcaklık azalması yarın da devam edecek. Yarın en yüksek hava sıcaklığının 30 derece olması bekleniyor'' dedi.

İstanbul'da bugün nem oranının yüzde 40-50'ler gibi yüksek bir seviyede olması nedeniyle ortalama 33 derece olan hava sıcaklığının 35 derece civarında hissedildiğini belirten Mustafa Yıldırım, hava sıcaklığının yarından itibaren mevsim normalleri seviyesinde olacağını bildirdi.

Yıldırım, yarın Marmara'nın doğusu, İstanbul'un kuzey ve doğusunda lokal sağanak yağışlar beklendiğini, hafta sonu İstanbul'da yağış beklenmediğini, yarından itibaren rüzgarın kuzey, kuzey doğu yönlerinden poyrazdan orta ve zaman zaman kuvvetli olarak eseceğini de belirtti.

Mustafa Yıldırım, ''Yarın nemin ve sıcaklıkların düşmesiyle İstanbullular rahat bir nefes alacak. Önümüzdeki günlerde yeni bir sıcak hava beklentimiz yok. Sıcaklıklar mevsim normallerinde devam edecek'' dedi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title