Haberler

Katil Zanlısı, Arkadaşını Öldürdü, Cesedini Valize Koyup Ormana Gömdü

Güncelleme:

İstanbul'da film sahnelerini aratmayan bir cinayet işlendi. Katil zanlısı, yabancı uyruklu eşine oturma izni almak için para verdiği ve kendisini oyaladığını söylediği arkadaşını öldürerek ormanlık alana gömdü.

Esenyurt'ta 6 ay önce kaybolan adamın cesedi, Tekirdağ'da bir valizin içerisinde ormanlık alanda gömülmüş halde bulundu. Olayı soruşturan polis, cinayetin öldürülen kişinin arkadaşı tarafından işlendiğini belirledi. Zanlının yabancı uyruklu eşine oturma izni almak için para verdiği ve kendisini oyalayan arkadaşını bıçakladığı ortaya çıktı.

KAYIP BAŞVURUSUNU DEĞERLENDİREN POLİS, CİNAYETİ ORTAYA ÇIKARDI

Edinilen bilgiye göre Esenyurt'ta yaşayan Caize Erol, eşi Mikail Erol'a yaklaşık 5 gündür ulaşamadığını belirterek polise başvurdu. Başvurunun ardından çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Erol'un cep telefonunun baz kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede polis, Erol'un en son Yasin Ö. ile görüştüğünü belirledi. Gözaltına alınan Yasin Ö. ifadesinde arkadaşı Rıdvan A.'nın cinayetini işlediğini söyledi. Soruşturmayı genişleten polis Rıdvan A., Gökhan G. ve Necmi E.'yi de gözaltına aldı. Zanlıların ifadesi doğrultusunda cinayetin nasıl işlendiği de ortaya çıktı.

OFİSİNE ÇAĞIRIP ÖLDÜRDÜ

İddiaya göre Rıdvan A., arkadaşının kardeşi olan Erol'a Kırgızistan uyruklu eşine oturma izni alması için 2 bin lira para verdi. Parayı alan Erol, oturma izninin çıkartmadığı gibi Rıdvan'ı da günlerce oyaladı. Duruma sinirlenen Rıdvan, cep telefonunda Erol ile küfürleşerek tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Erol'ın Rıdvan A.'ya ağır küfürler ettiği iddia edildi. Bunun üzerine birkaç gün sonra Erol'u ofisine çağıra Rıdvan A., burada 5 kez vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Cinayeti işledikten sonra Erol'un cesedini çuvala koyan Rıdvan A., arkadaşlarını arayarak yardım istedi.

VALİZE KOYDUĞU CESEDİ TAKSİYLE TAŞIDI

Rıdvan'ın aramasının ardından Yasin Ö, Gökhan G.ile birlikte iş hanına geçti. Burada bir diğer arkadaşları Necmi E.'nin de gelmesinin Rıdvan, cesedi gösterdi ve yardım istedi. Yasin Ö., Rıdvan A.'ya 80 lira para ve 1 paket sigara bıraktı. Geceyi otelde geçiren Rıdvan A. ve Necmi E., sabah valiz alarak otele geri geldi. Cesedi valize koyan Rıdvan A., Necmi E.'den aldığı 400 dolar aldı ve bir taksi çağırdı. Cesedin olduğu valizi taksinin bagajına koyan zanlı, Tekirdağ'a doğru yola çıktı. Kumbağ Dutlimanı mevkiine gelen Rıdvan, valizi ormanlık alana attı. Daha sonra pansiyona giderek geceyi geçiren Rıdvan, nalburdan kazma alarak ertesi gün geri geldi ve valizi gömdü.

CESET ORMANLIK ALANDA BULUNDU

Rıdvan'ın baz istasyonu kayıtlarından son yerini belirleyen polis, cesedin gömüldüğü alanı tespit etti. Köpeklerle yapılan kazıda 16 Kasım tarihinde bulunan valizin içerisinden Erol'un cesedi çıktı. Konuyla ilgili polis, Rıdvan A., Necmi E., Yasin Ö. ve Gökhan G.'yi gözaltına aldı. Şüpheliler işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

BARIŞŞŞŞŞŞŞŞ:

Kırgız şimdi birini buldu sen içerde çürü cahil yaratık

8
0
yanıtYanıtla
Hata yapanı yok edelim:

Temiz bir toplum için cezalar çok ağır olmalı

7
0
yanıtYanıtla
Daso:

Ne oldu simdi aldinmi parani. Para icin insanmi öldürülür. Sabretseydin biraz daha. Ben 7sene bekledim aldim parami. Sen cürü simdi kodeste.Böylelikle hem Dünyasini mahveti hemde Ahiretini .

7
0
yanıtYanıtla
Hayri:

Çözüm basit.Tüm katiller öldürülürse hemencecik,zaten katil kalmaz daha sonra.

6
0
yanıtYanıtla
saçmalama hayri:

Çözüm olarak sunduğun şeye kendin inanabildin mi hayri bey ? Her daim böyle mahlukatlar olacak yalnız cezalar caydırıcı olursa azalır. Her birimiz alim olsak yine zalim olacak aramızda, ne demiş atalarımız “Alimden zalim, zalimden alim doğar”.

yanıt1
yanıt1
Zürich:

Türkiye binmiş bir alamete gidiyor vallahi kıyamate

5
0
yanıtYanıtla
Hayri:

Bütün pislikler potansiyel suçludur

4
0
yanıtYanıtla
BARIŞŞŞŞŞŞŞŞ:

Ne mallar var bunların aklına şaşırıyorum zaten Özbekler Türkmenler kırgızlar bu Türkiye’deki erkeklerin akıllarını almışlar bir bu eksikti

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title