Haberler

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

Beşiktaş, Avcılar, Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa'da Bazı Yerlere 8-13 Ekim Tarihleri Arasında Bir Süre Elektrik Verilemeyecek.

Beşiktaş, Avcılar, Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa'da bazı yerlere 8-13 Ekim tarihleri arasında bir süre elektrik verilemeyecek.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den (BEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, trafo merkezlerindeki bakım-onarım ve test çalışmaları nedeniyle uygulanacak elektrik kesintisi programı şöyle:

8 Ekim Pazar 06.00 ile 10.00 saatleri arasında; Arnavutköy'ün tamamı, Ulus Adnan Saygun Caddesi, Akmerkez civarı, K. Armutlu, B. Armutlu, Levent civarı, Oyak Sitesi, Beşiktaş Meydanı civarı, Barbaros Bulvarı, Çırağan Caddesi, Ortaköy civarı, TRT civarı, Ortaköy Dereboyu Caddesi, Balmumcu, Balmumcu Askeriye, Yıldız Posta Caddesi.

Aynı gün 08.00 ile 14.00 saatleri arasında; Avcılar Hadımköy belde sınırları içerisinde kalan tüm yerleşim yerleri ve sanayi tesisleri, Tayakadın, Baklalı, Boyalık, Karaburun, Yassıören, Durusu Park Evleri, Durusu, Yeniköy, Kayabaşı Sanayi Bölgesi, İSKİ Sazlıdere Barajı.

11 Ekim Çarşamba günü, 09.00 ile 14.00 saatleri arasında; Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı, Paşa Çayırı Caddesi, 500 Evler Caddesi, Şehit Mustafa Yeşil Caddesi ve civarı, Şemsipaşa Mahallesi, Sokullu Mehmet Paşa Caddesi, Tikveşli Sokak ve civarı, Bağlarbaşı Mahallesi, Bağlar Caddesi, Yeşiltepe Sokak, Bağlarbaşı Caddesi, Sipahiler Caddesi, Laleli Caddesi, Küçükköy Yolu, Suçiçeği Sokak, Adsız Nefer Sokak ve civarı.

Aynı gün ve saatlerde; Bayrampaşa Cevatpaşa Mahallesinin bir kısmı (Selanik Sokak ve civarı), Yıldırım Mahallesinin bir kısmı (Yüzyıl Caddesi, Özer Sokak, Acı Çeşme Sokak, Ali Fuat Başgil Caddesi ve civarı, Şehit Kamil Balkan Caddesi ve civarı, Tan Sokak ve civarı, Doğan Sokak, İlim Sokak ve civarı), Kartaltepe Mahallesinin bir kısmı (Fevzi Paşa Caddesi ve civarı).

13 Ekim Cuma günü 09.00 ile 15.00 saatleri arasında; Bayrampaşa Murat Mahallesinin bir kısmı (Kamil Caddesi ve civarı, Cumhuriyet Caddesi ve civarı, Uluyol, Abdi İpekçi Caddesi, Özdericiler Sanayi Sitesi, Sarı Dökümcüler Sitesi, İşkent Sanayi Sitesi A, B, C Blokları), İsmetpaşa bir kısmı (Yeşil Cami ve civarı, İsmetpaşa Caddesi ve civarı) Yenidoğan Mahallesinin bir kısmı (Atışalan Caddesi ve civarı, Uygur Caddesi ve civarı).

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
title