Haberler

İstanbul'da Elektrik Kesintisi...

Sarıyer, Beşiktaş ve Gaziosmanpaşa'da bazı yerlere, bakım-onarım ve enerji nakil hatları çalışmaları nedeniyle 10-12 Ağustos tarihleri arasında bir süre elektrik verilemeyecek.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.'den (BEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, uygulanacak kesinti programı şöyle:

10 Ağustos Perşembe günü 09.00-16.00 saatleri arasında, Sarıyer Demirciköy, Dalya ve Uzunya plajları ile Sinemköy ve civarı, 09.00-18.00 saatleri arasında Sarıyer Maden Mahallesi, Madenci ve Kocataş sokakları, Eski Zekeriyaköy ve Eski Kilyos yolları ile Taşkıran Mevkii, Taşkıran Sokak ve civarı, 05.00-14.00 saatleri arasında ise Beşiktaş Cihannüma Mahallesi, Serencebey Yokuşu, Eski Yıldız Caddesi, Dalbudak, Bostancı Veli, Muhtar Evvel, Çitlenbik, Cihannüma ve Çiğdem sokaklar ile Çırağan Caddesi ve Kuyu Çıkmazı.

11 Ağustos Cuma günü Beşiktaş Cihannüma Mahallesi, Aseriye ve Müvezzi caddeleri, Şerefli, Eski Konak, Salçıklar, Eğri Çınar, Yeşil Fıstık ve Döngel sokakları.

12 Ağustos Cumartesi günü 08.00-15.00 saatleri arasında Gaziosmanpaşa Habipler ve Taşlıburun mahalleleri.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title