Haberler
Güncelleme:

Borcunu ödemeyen arkadaşını sopa ve satırla öldüresiye dövdü! O anlar anbean kamerada

Beyoğlu'nda borç verdiği arkadaşının parayı geri vermemesi üzerine sinirlenen bir şahıs, arkadaşını sopa ve satırla öldüresiye dövdü. Dehşet anlarını cep telefonuyla kaydettiren şahıs, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (37)

GÖK EKİNİ BİÇMİŞ GİBİ..:

İnternet ortamının en kötü yönü şudur. Fotoğraf çekilmiştir bir anlıktır, video çekilmiştir 3-4 saniyeliktir. Ve sizden olayı değerlendirmeniz beklenir. Oysa ne o fotoğrafın ne de o videodaki olayın önünü, arkasını, sebebini, tarafların neler yaşadığını bilemezsiniz. Ben şu anda bilmiyorum ki dayak yiyen haklı mı, dayak atan haksız mı? Hüküm vermek insanı Allah katında mesul tutar, vesselam. .

19
4
yanıtYanıtla
adanalı:

internetteki bu ardı önü belirsiz haberlere bakarak ileri geri konuşanların hepsine cinler musallat oluyor . çok büyük toplumsal bir sorun insanlarımız azıcık bilinçli olsa yorum yapmaktan uzak duracaktır bu tarz şahislar özelinde cıkan haberlere . bu haberleri buraya koyanların yatacak yeri varmı merak ediyorum . cinlenme meselesi de süleyman aleyhisselam ile cinlerin yaptığı musallat ruhsatları arasında mevcut .

yanıt2
yanıt6
Doğrucu Davut:

Rabbim geri ödeme niyetiyle borç alıp da imkansızlıktan ödeyemediği için utanç duyanlara borcunu ödeyip kurtulmayı nasip etsin. Milletten borç adı altında para alıpta ödememek için 40 tane fırıldak çeviren pisliklerinde bin türlü belasını versin. Bende de var böyle bir mikrop kafasını gözünü kırmamak için kendimle savaşıyorum

19
0
yanıtYanıtla
a b:

yorum süper

yanıt4
yanıt0
YANLIŞI YANLIŞ KAPATMAZ:

para için bir insana bu yapılırmı ya her ne olursa olsun karşıdaki bir can sonuçda bir insana borç veriyorsan bunu geri gelmiyecek gibi düşünerek vereceksin eger buna gücün yetmiyorsa vermiyeceksin

9
9
yanıtYanıtla
Kimse kapatmayınca kendin kapatırsın:

Öncelikle ''gelmiyecek'' ve ''vermiyecek'' değil, ''gelmeyecek'' ve ''vermeyecek'' olmalı kelimelerin doğru yazılışı. . . Ama ''vereceksin'' kelimesini de doğru yazmışsın garip olan. . . Eğer biri paranı alıp keyfine göre harcayıp senin hayatını altüst ediyorsa bununda bir cezası ve yaptırımı yoksa, psikolojik durumunda yıprandıktan sonra yaparsın. Merhameli biriyimdir. Ancak neden içim acımadı, hatta haketmiş dedirtiyor. Tabi arkaplanı bilemiyoruz.

yanıt5
yanıt2
Adamına gore muamele:

Bence burda mevzu para degil kim olursan ol insanların onuruyla gururuyla oynama cunku bedelini hiç beklemedıgın bır sekılde odeyebılırsın

yanıt1
yanıt2
ahmet:

tamam bir darp var, alıkoymada var. fakat gerçekten bu adam alacaklı ise, o borcunu ödemeyen kişiye ne ceza veriyosnuz, hiç. yahu bir kişi durup dururken birisini darp ediyor ise tutuklayın, hayır böylelerini serbest bırakıyorsunuz ve o yüzden adamlar sizden umudu kesince sopaya silaha sarılıyor. alacak meselesinde en büyük vurdumduymaz türkiyenin adalet mekanizmasınıdır. alacaklı daima suçlu, dolandırıcı ve hırsız ise haklıdır.

14
0
yanıtYanıtla
Yilmaz:

Elerine saglik yigenim, harbi adamsin ! Borç ver, sonra suçlu cik , bunu Bankalarda yapsinlar bakim,keyfime göre öderim desinler,bakim anasini aglatiyorlarmi

10
2
yanıtYanıtla
Arif 16:

Borçlu insan sözüne sadik olmali yoksa sevyesi yerindibine iner aman dikkat

11
1
yanıtYanıtla
Beraat:

Bu gibi adamlara acımayacaksın. Adam açık açık diyor, kız arkadaşı terk etmiş. Sebebi ne? Adamın iyi niyeti! Dövmesin de ne yapsın?

8
3
yanıtYanıtla
Zafer zafer:

Kimse kimseyi darp edemez anne baba evladını dahi darp edemez hatta kızamaz ne devirdeyiz adam birde cekmiş ayıp

4
3
yanıtYanıtla
Fako:

Keyfi simdi yerine gelmistir :)

4
1
yanıtYanıtla
Hakan:

Adamı benim bile dövesim geldi borcunu ödemeyen hain herife dayak hal.

4
1
yanıtYanıtla
Erdem Taner:

Haklı iken haksız konuma düşüyorsun. Peygamber borçlunun namazını kıldırmıyor. Adam alacaklı kim bilir neler yaptı adama da sinirini bu şekilde çıkardı. Hainler emin eminler hain ilan ediliyor işte ahirzamanda olduğumuzun net kanıtı. Hem para ver hem tutuklan hemde cezaevine git.

4
1
yanıtYanıtla
borc yigidin kamcisi:

adamin parasini gaspet sonrada keyfim nezaman isterse veririmde olmaz agir tahrik var tabiyki dovmek yanlisda hakliyken haksizdurumadusmek enkotusey

4
0
yanıtYanıtla
Şeyhmuz:

Buyuk ihtimal, alacakliyla dalga gecti. Vermiyom lan. Yedim sanane gidi atar yaptiysa tahrlk etmistir

4
0
yanıtYanıtla
murat:

Param kadar yaşıyorum. Kimseye minnet etmiyorum. Çok mutlu değilim belki ama başım dik geziyorum.

4
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Iyi yapmis. Millet cebine guvenmeden, borc aliyo veriyo. .

3
1
yanıtYanıtla
tedbir:

dolandırıcılık, hırsızlık , darp, şiddet, . . . şu bu . . . neyin cezası var ki

3
0
yanıtYanıtla
Adamın Biri:

Paran çoksa kefil ol, işin yoksa şahit ol. . .

2
1
yanıtYanıtla
vatansever:

aşağılık vatansız bir şerefsizin oyununa gelmişsin. . .

2
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

Hani video nerde

0
3
yanıtYanıtla
sadece insan:

öldüresiye dövmese taksit taksit dövse daha iyi olurmuş, milyon kere uyarıdan sonra alacaklının geldiği durum bu, ahlaksız insanlar yardım eden insanı çileden çıkarmış. . .

0
2
yanıtYanıtla
Fatih:

''nitelikli yağma'', ''şantaj'' ve ''kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma'' suçları en az , Şantaj suçunun cezası, suçun tüm biçimleri için aynıdır. TCK 107. maddeye göre, şantaj suçunun cezası, 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası ve 5000 güne kadar adli para cezası olarak düzenlenmiştir.

2
0
yanıtYanıtla
Derinci:

bunları görünce dünya çok boşmuş oldugunu anladım

1
1
yanıtYanıtla
İKRANUR:

ALLAH sabir versin Ailesine.2 Ayaklı Parazitler Hayvani Nefsi taşiyan,intikam için ÇOÇUKLARA,INSANLARA ve HAYVALARA Zülm edip ÖLDÜRENLERE,öyle bir CEZA VERİLEÇEKKİ 1000 Pişman olup ÖLÜMÜ isteyecekler.

1
1
yanıtYanıtla
HAMİT:

Kendine güveniyorsan borç yapacaksın yanlışta olsa ödenmiyen borç sıkıntılı anlar yaşatabilir. Ben kendi şahsıma cebimde yeterli meblağ yoksa mağazaların vitrinine bile bakmam.

1
0
yanıtYanıtla
Bir garip dünya:

Abi bu ne ya. . . Herkes yorumlarda darbı övmüş. Borçtan çok korkarım. Mümkün mertebe almam. Alsan aklımdan çıkmaz. Bir iki şahsın tutumu yüzünden artık borç da kolaylıkla vermiyorum bunlar ayrı. . . Adamın hiç karşılık vermemesi de garip. Eline satır almış adam karşısında ölüm ihtimali varken başını eğiyor. Alacaklı Allahtan tamamen kafayı kaybetmemiş yoksa cinayet çıkabilirdi.

1
0
yanıtYanıtla
mustafa:

50 lira borç verdim 40 lirasını aldım kalan 10 lira için adam ortalıktan kayboldu kımseye yağmurlu günde su vermeyin.

1
0
yanıtYanıtla
DERVİŞ BEY:

Psikopat manyak bu. Bunların Allah''ı para. Ulan sen hiç mi zekat vermiyorsun, hiç mi sadaka vermiyorsun. Bu adam en az 5 sene yatmalı.

0
1
yanıtYanıtla
HASAN:

DOLANDIRICI LIK ZEKATA GİRMİYOR

yanıt0
yanıt0
Ali Cengiz:

Ellerine sağlık, eyi etmiş, verirken ağam paşam isteyince kötü öylemi

0
0
yanıtYanıtla
bankalar:

boşuna mı var? borç verip başını belaya sokmanın ne anlamı var.

0
0
yanıtYanıtla
afafe:

normal normal,

0
0
yanıtYanıtla
HABERCİ:

Döven iyi etmiş ama video aptalca olmuş. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Recep:

Adam dayağı hak etmiş paradan deyilde kancik gibi bağırıyor rezil

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title