Haberler

İstanbul'da Deaş Terör Örgütüne Yönelik Operasyon Kamerada

İstanbul'da DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyon kamerada DEAŞ terör örgütü ile bağlantısı olan 43 kişi gözaltına aldıİSTANBUL - İstanbul'da DEAŞ terör örgütü ile bağlantısı olduğu belirlenen Yabancı terörist savaşçı şahıslara yönelik, 12 ilçede bulunan 15 ayrı adrese polis tarafından...

İstanbul'da DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyon kamerada

DEAŞ terör örgütü ile bağlantısı olan 43 kişi gözaltına aldı

İSTANBUL - İstanbul'da DEAŞ terör örgütü ile bağlantısı olduğu belirlenen Yabancı terörist savaşçı şahıslara yönelik, 12 ilçede bulunan 15 ayrı adrese polis tarafından operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 43 kişi gözaltına alınırken, operasyon anıda saniye saniye polis kamerasına yansıdı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü DEAŞ terör örgütünün faaliyetlerini deşifre edilmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; çatışma bölgeleriyle irtibatlı,örgüt ile bağlantısı olan ve sosyal medya gruplarında üyelikleri olduğu değerlendirilen Yabancı terörist savaşçı şahıslara yönelik 20 Temmuz günü operasyon düzenledi. Polis ekipleri, Küçükçekmece, Beykoz, Sultangazi, Pendik, Üsküdar, Sarıyer, Şişli, Sultanbeyli, Zeytinburnu, Tuzla, Fatih, Esenyurt gibi ilçelerde bulunan 15 ayrı adrese eş zamanlı özel harekat polisleriyle birlikte baskın yaptı. Yapılan baskında, 43 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekiplerinin soruşturması devam ederken, yapılan operasyon anı da saniye saniye polis kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title