Haberler

İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı "Işık Seli" ile Kutlanacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için Avustralya'nın Sidney kentine her yılbaşı 1 milyon 500 bin turisti çeken ışık ve sahne gösterilerini hazırlayan firmayı davet ettiklerini belirterek, ''Boğaz Köprüsü'nden Kız Kulesi'ne kadar müthiş bir gösteri planlıyoruz'' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte görev yapan mahalle muhtarlarına Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Rumeli Salonu'nda iftar yemeği verildi.

Topbaş, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramı'nın ardından 29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramı'nın kutlanacağını hatırlatarak şunları kaydetti:

''Bu yıl Cumhuriyet Bayramı'nı çok büyük bir coşku ile kutlayacağız. Bunun için büyük bir hazırlık içerisindeyiz. Her yılbaşı Avustralya'nın Sidney kentine 1 milyon 500 bin turisti çeken ışık ve sahne gösterilerini hazırlayan firmayı 29 Ekim kutlamaları için davet ettik. Boğaz Köprüsü'nden Kız Kulesi'ne kadar müthiş bir gösteri planlıyoruz. Halkımızın da katılımıyla bu yıl daha coşkulu, bambaşka bir Cumhuriyet Bayramı kutlaması yapacağız.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title