Haberler

İstanbul'da Şafak Baskını! Özel Harekat Koçbaşıyla Girerken Camdan İzlediler: Açabilirseniz Açın

Güncelleme:

İstanbul'da çeteye şafak operasyonu yapıldı. Özel harekata kapıyı açmayan şüpheliler, "Kapı açılmıyor, açabilirseniz açın" deyip camdan koçbaşı ile eve giren polisleri izledi.

İstanbul'da şafak vakti çete operasyonu yapıldı. Birçok adrese giren ekipler şüphelileri gözaltına aldı. Özel harekat polislerinin de zırhlı araçlarla katıldığı operasyonlarda, bazı evlere koçbaşı kullanılarak girildi. Polisler, koçbaşı ile çelik kapıyı kırmaya çalışırken evde bulunan bir kadın ve bir erkek cama çıkarak polislere tepki gösterdi. Polislerin "Kapıyı açın" çağrısına rağmen kapıyı açmayan bu kişiler, "Kapı açılmıyor, açabilirseniz açın" diye cevap verdi.

ÖZEL HAREKAT KATILDI

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, eşzamanlı birçok adrese çete operasyonu düzenledi. Operasyona özel harekat polislerinin yanı sıra çok sayıda polis katıldı.

POLİS KOÇBAŞIYLA GİRDİ

Daha önceden belirlenen adreslere giren ekipler şüphelileri gözaltına aldı. Sultangazi Zübeydehanım Mahallesinde bir gecekonduya giren ekipler evde arama yaptı. Ekipler içerde arama yaparken özel harekat polisleri uzun namlulu silahlarla güvenlik önlemi aldı. Bazı evlere koçbaşı kullanılarak girildi.

PENCEREDEN KAPININ KIRILMASINI İZLEDİLER

Özel Harekat Timleri ile birlikte kapıya gelen polis ekiplerinin seslenmesine rağmen evde oturanlar kapıyı açmadı. Polisler, 'koç başı' ile çelik kapıyı kırmaya çalışırken evde bulunan bir kadın ve bir erkek cama çıkarak polislere tepki gösterdi. Polislerin "Kapıyı açın" çağrısına rağmen kapıyı açmayan bu kişiler, "Kapı açılmıyor, açabilirseniz açın" diye cevap verdi.

EVİN İÇİNDE TERÖR ÖRGÜTÜ İZİ

Çelik kapının kırılmasının ardından ekipler arama yapmak için eve girdi. İçeride bulunanlar gözaltına alınırken, evin girişinde silahlı bir terör örgütünü simgeleyen bazı figürlerin olması dikkat çekti.

ŞÜPHELİLER EMNİYETTE

Gözaltına alınan şüpheliler önce sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler daha sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (7)

VATANDAŞ RIZA:

EZİN KELLELERİNİ HAİNLERİN

9
2
yanıtYanıtla
antihain:

ülke hainden gecilmez oldu. . .

8
1
yanıtYanıtla
Yilmaz tas:

Temelinden yıkın acımayım evleri baslarına gecirin.

5
0
yanıtYanıtla
Sogomon:

Kaçak lüks villari yikarkende bu üstün başarıyı gorsek keşke

1
3
yanıtYanıtla
bodrumlu:

o kapı açılacak m. gdğum

3
0
yanıtYanıtla
Ali:

Türkiye içerde siyasi birliğini sağlamayip Suriye deki terör oluşumunu önlemezse torunları için mülteci yaşama hazirlansin..

2
1
yanıtYanıtla
Taşlı:

Kapiyla ugrasmayin biraz teknik ogrenin . Pencere demirlerinin duvara tutturuldugu yerler çürüktür . Levye ile kastirin kopar .. camdan girersiniz 15 saniyede..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title