Haberler

Türkiye'nin Konuştuğu Kazanın Dehşet Verici Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

İstanbul D-100 yolunda geçtiğimiz gün yaşanan dehşet verici trafik kazasının görüntüleri ortaya çıktı. Kaza yapan araçlarının arkasında bekleyen iki kadın, süratle gelen aracın altında kalmış ve ağır yaralanmıştı.

İstanbul D-100 Karayolu'nda kaza sonrası araçlarının arkasında duran 2 kadına otomobilin çarptığı anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Kaza geçtiğimiz Cuma günü sabah saatlerinde D-100 Karayolu Bahçelievler mevkii Şirinevler istikametinde meydana geldi. Sultan Özdemir direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Kazayı yara almadan atlatan Özdemir ve yanındaki Fatma Zehra Kılıç orta şeritte duran araçtan indi. Yanlarında reflektör yada başka bir uyarıcı levha olmadığı için kadınlar diğer araçların kendi otomobillerine çarpmaması için otomobillerinin arkasına geçti. Sürücüleri uyarmak için otomobillerinin arkasında bekleyen iki kadına, Armağan Eryılmaz'ın kullandığı araç çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ağır yaralanan kadınlar için ambulans çağrıldı.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Olay yerine gelen polis ekipleri sürücü Armağan Eryılmaz'ı gözaltına alarak polis merkezine götürürken, ağır yaralanan ve durumlarının ciddi olduğu öğrenilen Sultan Özdemir ve Fatma Zehra Kılıç ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle oluşan trafik yoğunluğu kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasıyla normale döndü.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Kazanın güvenlik kameraları ortaya çıktı. Görüntülerde hasarlı aracın arkasında bekleyen iki kadın görülüyor. Bir süre sonra arkadan gelen bir araç önce kadınlara sonra araca çarpıyor. Sürücü hemen aracından inerek kadınlara yardım etmeye çalışıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (57)

TRAFİK POLİSİ:

YOLUN ORTASINDA ÖYLECE DURULMAZ REFLEKTÖRÜNÜZ NERDE EMNİYET GÜVENLİĞİ ÖNCELİKTİR.

28
1
yanıtYanıtla
TATLICI:

TRAFİKÇİ RUMUZLU VATANDAŞ, KAZA ATLATMIŞLARSA YOLUN KENARINA GEÇERLER TRAFİK EKİBİNİ BEKLERLER, YOLUN ORTASINDA AZRAİLE DAVETİYE ÇIKARMIŞLAR.

yanıt1
yanıt0
Vatandaş:

Trafikçi esas sen boş konuşma orası trafiğin hızlı aktığı D100 karayolu ve yolun ortasında araç duruyorsa önlemini almak zorunda. Bu iki hanım diğer araçları uyarmak yerine araç arkasında muhabbete dalmışlar çarpan aracı farketmiyorlar bile. Allah acil şifalar versin. Tabii diğer sürücülerin davranışlarıda ibretlik.

yanıt2
yanıt0
.:

ŞU ÜLKEDE EHLİYETİ OLANLARIN YARISININ ŞÖFÖRLÜKLE ALAKASI YOK VE İŞİN BİLİNCİNDE HİÇ DEĞİLLER . ZATEN TAKSİCİ, SERVİSÇİ , MİNİBÜSÇÜ BUNLARIN HEPSİNİN TRAFİKTEN MEN EDİLMESİ ŞART .

25
0
yanıtYanıtla
Alakasıyok:

Kazadan sonra olaya müdahale etmesi yardım etmesi gerekirken beyaz minibüs halen devam etmeye çalışıyor yerdekiler yaralı çarpan sürücü yardım istiyor kimse oralı olmuyor o ilk 2 araç sürücü tespit edilip cezalandırılması gerekiyor bir çok avrupa ülkesinde kazayı gören diğer sürücü durmak ilk yardım yapmak yada ambulansa haber vermek zorunda ki bir kere vicdan meselesi aynı olay herkesin başına gelebilir duyarlı olalım.

22
2
yanıtYanıtla
YAZIKKK:

Yorumlara bakıyorum da herkes kadınları suçlamış . Bura da olan kaza ha yolda giderken önüne bakmayarak birisine çarpmışsın , Ha otobanda duran birisine çarpmışsın . Böyle saçma bir düşünce var mı ya . Suçun 100 ü adamda . Adam demeyim katil deyim . Şoför gözünü hiçbir zaman yoldan ayırmamalıdır . Suçun tamamı bu katildedir . Yorumlara bakılırsa sizin de bu adamdan bir farkınız yok . YAZIK insan hayatı ne kadar basit olmuş .

5
13
yanıtYanıtla
e.h.:

Ehliyetin var mı ? varsa iade et yeniden sınava gir. güvenlik almadan uyarı koymadan akan trafiğin ortasında hem kendilerine hemde başkalarına zarar vermişler. reflektör bulundurmak zorunlu değilmi herkes

yanıt4
yanıt0
Yk:

Esegi calanin hicmi sucu yok, herkes kadinlara yüklenmis. Yahu yol bombos, viraj degil, sis yok, adam dümdüz girmis öndeki arabaya, sanki kasitli. . Kesin telefonla oynuyordu. .

17
0
yanıtYanıtla
FENEVLİ:

SURUCUYU SERBES BIRAKIN HEMEN INSAN BU KADAR RAHAT OLMAMALI KAZA YAPMISSIN ARACINI SAGA CEK CEKEMIYORSAN BIRAK ARACI ORDA SEN CEKIL BARI KENAR DA BEKLE SANKI MESIRE ALANINDA GEYIK YAPIYORLAR VIZIR VIZIR TRAFIKDE BU KADAR RAHAT OLURSAN SONU BU OLUR ALAH AKIL FIKIR VERSIN

14
2
yanıtYanıtla
TATLICI:

SÜRÜCÜNÜN Bİ KUSURU YOK?ÇOK HIZLIDA GİTMİYOR??D 100 ÜN ORTA ŞERİDİNDE ÖNÜNÜZE ANİDEN DURAN Bİ ARAÇ ÇIKSA SİZ NAPARDINIZ. BAYANLARA GEÇMİŞ OLSUN, AMA ALLAH AKIL FİKİR VERMİŞ?KASAPTAN ALIRSAN EHLİYETİ

yanıt0
yanıt1
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title