Haberler

İstanbul Çocuk Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen İstanbul Çocuk Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen İstanbul Çocuk Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen İstanbul Çocuk Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Avrasya Gösteri Merkezinde düzenlenen festivale İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1. Ordu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Musa Avsever, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve çok sayıda davetli ile çocuklar katıldı.

Eyüpsultan Kaymakamlığı Gönülden Gönüle Müzik topluluğu öğrencileri söyledikleri şarkılarla beğeni topladı. Ardından İstanbul genelinde düzenlenen şiir yarışmasında birinci olan Çağan Fidan, birinci olan şiirini okudu. Festivalde sahne alan Üsküdar 3.Selim İlkokulu öğrencilerinin zeybek gösterisi nefesleri kesti.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1. Ordu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Musa Avsever ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül verdi. İstanbul Valisi Vasip Şahin festivale torunları Ayşe Sena ve Betül Memiş ile katıldı. Şahin tören boyunca torunlarıyla yakından ilgilendi.

Festivalde sahnelenen "Tarihe yön veren kahramanlar" adlı drama oyunu katılımcılardan yoğun alkış aldı. Öğrenciler ve çocuklar, törenin ardından festival alanında kurulan oyuncaklarda doyasıya oynayarak çocuk bayramını kutladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Uysal Vasip Şahin 23 Nisan Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title