Haberler

    İstanbul Cocktail Festival

    Türkiye’nin ilk kokteyl festivali bir kez daha İstanbullular'la buluşuyor.

    İstanbul Cocktail Festival Türkiye'nin yeme-içme sektöründe önde gelen en iyi kokteyl barlarının favori ürünleri ve tadımları, mixologist'lerin katılımcılarla buluştuğu kokteyl atölyesi, interaktif workshoplar ve iyi müzik eşliğinde harika bir deneyim sunuyor. Hem göze hem dile hitap eden günlük hayatımızın en trend içecekleri haline gelen kokteyllerin tek bir çatıda toplanacağı festival 12 -13 MAYIS'da şehrin en güzel açık hava mekanlarından biri olan Sarıyer'deki Life Park İstanbul'da gerçekleşiyor. 14.00-00.00 arası kokteyllerin tadını çıkarmanın yanında, Mirkelam, Metin Arolat, Yasemin Mori, BabaZula, Allen Hulsey, Sahte Rakı, Islandman, Ahmet Halıcı, Manuş-u Ala ve Göksel Duran 'da canlı performanslarıyla bizlere eşlik edecek.

    Katılımcı kokteyl noktaları: AKSİ,CHADO TEA,CHARTER PUB, COCKTAILS BY CEVAT YILDIRIM, COCKTAILS BY DEDE, DIZZY, EL SABOR GASTROTEKA, FEDERAL COFFEE CO., FİL, GREECOLOGY, GREY, INSOMNIA, KOKTEYL GÜNLÜKLERİ, KOZMONOT, KULP, LOS ALTOS, LUCKY ve FRIENDS, MITTE, ONLIME, SAY HELLO, SCARLET, SENSE, SHAKE FOR FUN, THE BAR WITH NO NAME, THE DOORS…

    Biletler Biletix'te. Tek gün: 56 TL Kombine: 90 TL

    Kaynak: Pembenar / Kadın

    İstanbul Sarıyer Türkiye Kadın Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title