Haberler

İstanbul: Club Brugge, Beşiktaş Maçına Hazır

UEFA Kupası B Grubu'nda Yarın Beşiktaş ile Deplasmanda Karşılaşacak Belçika'nın Club Brugge Takımında Teknik Direktör Emilio Ferrera, Beşiktaş Karşısında Gruptaki Son Maçlarına Çıkacaklarını Belirterek, "Beşiktaş'ı Yenmek Zorundayız" Dedi.

UEFA Kupası B Grubu'nda yarın Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak Belçika'nın Club Brugge takımında Teknik Direktör Emilio Ferrera, Beşiktaş karşısında gruptaki son maçlarına çıkacaklarını belirterek, ''Beşiktaş'ı yenmek zorundayız'' dedi.

Club Brugge'nin, BJK İnönü Stadı'nda yaptığı antrenman öncesi statta bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Emilio Ferrera, Beşiktaş karşısında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, ''Yarın kazanmak için oynayacağız. Bunun için gerekli riskleri alacağız" diye konuştu. Beşiktaş'ın da gruptan çıkmak için kazanmak zorunda olduğunu kaydeden Brezilyalı teknik adam, "Beşiktaş, ilk 2 karşılaşmasını yitirdi ve puanları yok. Bizim gibi, sıralamada bulundukları yeri hak etmiyorlar'' ifadelerini kaydetti.

Emilio Ferrera, Beşiktaş'ın en tehlikeli oyuncusu olarak Brezilyalı futbolcu Ricardinho'yu gördüğünü söyleyerek, "Ricardinho'nun, son Bursaspor maçındaki galibiyette büyük rolü vardı. Delgado da önemli oyuncu, ancak sakatlandı ve oyundan çıkmak durumunda kaldı. Yine de bunu bir avantaj olarak görmüyorum, ama Beşiktaş'ın bu sıkıntılarla ilgili çareler bulması gerekiyor'' dedi. Club Brugge'nin golcü futbolcusu Balaban'ın 'Beşiktaş'a 5 gol atacağım' şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine ise Ferrera, "Balaban'ın her dediğine inanmamak lazım" şeklinde esprili bir cevap verdi.

Club Brugge takımının kaptanı Vermant ise, UEFA Kupası'nda bir üst tura çıkmak için kazanmak zorunda olduklarını belirterek, ''Belçika'da Runje'ye karşı oynadım. Kendisini iyi tanıyorum. İyi bir kaleci olduğunu düşünüyorum, ama yarın ona gol atmak için oynayacağız'' ifadelerini kullandı.

Öte yandan Club Brugge, Beşiktaş maçının hazırlıklarını, bu akşam BJK İnönü Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title