Haberler

İstanbul: Citibank'tan, Bayram ve Yeni Yıl Alışverişleri İçin Yüzde 0.99 Faizle Kefilsiz, Teminatsız Tüketici Kredisi

Citigroup Bünyesinde Faaliyet Gösteren Citibank, Bayram ve Yeni Yıl Alışverişleri İçin Yüzde 0.99 Faiz ile Kefilsiz, Teminatsız Tüketici Kredisi Sunuyor.

Citigroup bünyesinde faaliyet gösteren Citibank, bayram ve yeni yıl alışverişleri için yüzde 0.99 faiz ile kefilsiz, teminatsız tüketici kredisi sunuyor.

Yapılan açıklamaya göre, Citibank ile yeni tanışan müşteriler, 15 Ocak 2007 tarihine kadar alacakları bu düşük faizli krediyi her türlü ihtiyaçları için kullanabilecek. Üst limiti 2 bin YTL olan bu kredi için, 12 aya kadar vadelerde geri ödeme yapılabiliyor. Kredi başvusu Citibank şubeleri aracılığı ile yapılıyor. Bayram ve yeni yıl döneminde alışveriş ve seyahatlerin yoğun olarak yapıldığını belirten Citibank A.Ş. Genel Müdürü Michael Miebach, "Bireylerin bu dönemde düşük miktarlardaki nakit ihtiyaçları artıyor. Düşük bir faiz oranı ve 12 aya varan vade seçeneği ile sunulan bu kredi ile müşterilerimiz geri ödemede kolaylık yaşayacaklar" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title