Haberler

İstanbul: Century 21 A&g Emlak Ofisi, Büyükçekmece'deki Güzelşehir Villaları'nın Satışını Üstlendi

Century 21 A&g Emlak Ofisi, Büyükçekmece'nin Güzelce Beldesinde Yer Alan Güzelşehir Villaları'nın Satışını Üstleniyor.

Century 21 A&G Emlak ofisi, Büyükçekmece'nin Güzelce beldesinde yer alan Güzelşehir Villaları'nın satışını üstleniyor.

Century 21'in ofisleri arasında yer alan A&G Emlak; Güzelşehir Villaları projesiyle deprem yönetmeliğine, radye temel, betonarme ve karkas sistemine uygun 800 adet seçkin villanın satışını gerçekleştirecek. Büyükçekmece'nin Güzelce beldesinde yer alan 800 bin metre karelik alan üzerine kurulacak olan Güzelşehir Villaları'nın birinci etaptaki 340 villası tamamlandı. Müstakil ve İkiz villa seçeneklerinin de bulunduğu Güzelşehir'de toplam 5 farklı villa çeşidi yer alıyor. Tamamı dubleks olan Güzelşehir Villaları, konumlarına göre 266 ile bin 300 metre kare arasında değişen bahçe büyüklüklerine sahip. 24 saat özel güvenliği bulunan Güzelşehir Villaları'nda kapalı devre izleme sistemi ve görüntülü interkom sisteminin yanı sıra tüm villalardaki bağımsız alarm sistemleri bulunuyor.

Güzelşehir Vilları'nda, açık ve kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve bisiklet yolları, tenis kortu, fitness, sauna, kapalı basketbol ve voleybol alanları, futbol sahası, bilardo, masa tenisi gibi spor aktivitelerinin gerçekleştirilebileceği alanlar bulunuyor. Sağlık merkezi, kişisel bakım merkezleri, yazlık, kışlık kafeteryaları da olan Güzelşehir Villaları'nın 8 bin metre kare kapalı alanlı geniş otoparklı Alışveriş ve Yaşam Merkezi hizmet sunuyor. Toplam 29 dükkan ve 2 bin metre kare market alanı ile Güzelşehir sakinlerinin tüm ihtiyaçları tek merkezde toplanıyor.

Öte yandan, 1971 yılında Amerika'da gayrimenkul sektöründe faaliyete başlayan Century 21'in Türkiye temsilciliği Uzel Corporation'a bağlı Uzel Capital birimlerinden Uzel Emlak Hizmetleri tarafından yürütülüyor. 2001 yılında Türkiye pazarına giren Century 21, 2002 yılında franchise vermeye başladı. Dünyada 44 ülkede, 8 bin'i aşkın ofis ve 145 bine yakın çalışan kapasitesine sahip olan Century 21 Türkiye, Türkiye'de 112 ofisi ve 600'den fazla çalışanı ile hizmet veriyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title