Haberler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Kırklareli'de

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Bizler çocuklarımızın geleceği adına Türkiye'deki istikrar ve gelecek yatırımlara destek vermek zorundayız" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Bizler çocuklarımız rahat etsin, dünya ile rekabet etsin, başarılı olsun diyorsak, çocuklarımızın geleceği adına Türkiye'deki istikrar ve gelecek yatırımlara destek vermek zorundayız" dedi.

Topbaş, AK Parti Kırklareli Milletvekili adayları Şenol Gürşan, Şaban Erden ve Volkan Göç'e destek vermek için geldiği Kırklareli'de Vilayet Meydanı'nda kalabalık bir grup tarafından coşkuyla karşılandı.

Daha sonra Topbaş, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman'ın makamına çıktı, Valilik Şeref Defterini imzaladı. Vali Yaman, Topbaş'a fincan takımı, Topbaş da Vali Yaman'a üzerinde lale motifli çini tabak armağan etti. Topbaş, burada milletvekili adayı Şaban Erden ile birlikte çalıştığını ve kendisinin çalışkan biri olduğunundan övgüyle bahsetti.

Topbaş, ardından Atatürk Parkı'nda halka hitap etti. Hazreti Mevla'nın "Bir neslin geleceğini bir önceki nesil hazırlar" sözünü hatırlatan Topbaş, "Yani bizler çocuklarımız rahat etsin, dünya ile rekabet etsin, başarılı olsun diyorsak, çocuklarımızın geleceği adına Türkiye'deki istikrar ve gelecek yatırımlara destek vermek zorundayız. Yarınları hazırlamak zorundayız. Yoksa sadece siyaseti, beklentiler, zafiyetler, umut tacirliği yapan siyasetçilere inanırsak, 'Kayseri'ye liman yapacağız' diyen siyasetçilere inanırsak, tabi ki akıbetimiz ne olur" dedi.

Türkiye'nin hak etmediği yerde olduğunu anlatan Topbaş, şöyle devam etti:

"Çok daha farklı noktalara gelmemiz gerekiyor. Yüreği yanmayanın, derdi olamayanın gözü yaşarmaz. Meydanlarda insanoğluna yakışmayan ifadeler sarf ediliyor. Yarın yüz yüze bakacaksın yeri gelecek. Yakışmayan ifadeler. Üzüntümü burada özellikle ifade etmek istiyorum. Bizde gençlik zamanlarımızda siyasete girdik. Şimdi düşünüyorum. Sayın (Kemal) Kılıçdaroğlu'nun gençlik kollarında olanlar, hocalarını taklit etmeye kalkarlarsa vay hallerine. Çünkü onu gördüğü gibi yapacak.

Aynı gerginliği işte Hopa'da yaşadık. Halkevlerinde, bir o kadar CHP'nin gençlik kollarının olduğu yerde yaşadık. Çünkü öyle görüyor, onun doğal olduğunu zannediyor. Bizde üniversite yıllarında '68 kuşağı" diye bahsedilen gruptanız. Nice arkadaşlarımız hayatlarını kaybetti, eğitimleri bitti, sersefil oldular. Bunları yapanlar belki aynı yerlerdi. Şimdi yine aynı senaryo, aynı gürültü, aynı sıkıntı. Koltuk adına bunlar yapılmaz. Önemli olan devletin bekası, ülkenin geleceği. Hele bunu bir ele geçireyim, kavgası verilmez, insan onuruyla oynanmaz. Zafiyetler üzerine siyaset yapılmaz. "

AK Parti hükümetinin yaptıklarının görmezlikten gelindiğini hatırlatan Topbaş, "AK Parti hükümeti ve biz belediyeler bu güne kadar hiçbir doğru iş yapmadık mı onların nezdinde, şunu da yaptınız, teşekkür ederiz demediler. Yiğidi öldürüp hakkını vermiyorlar. Şunlar doğru, gerçekten güzel iş yapılmış demiyorlar. Onların niyetleri, biz başarısız olalım, ülkeyi çökertelim ki sıra onlara gelsin. Böyle bir anlayış var" diye konuştu.

AK Parti Kırklareli Milletvekillerine destek olunmasını isteyen Topbaş, onlar sayesinde Kırklareli'ne daha fazla hizmet geleceğini kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Emin Tunç da Topbaş'ı Kırklareli'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

AK Parti Kırklareli Milletvekili adayı Şaban Erden de uzun yıllar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Kadir Topbaş ile çalıştıklarını, tecrübelerini, milletvekili seçildiğinde Kırklareli için kullanacağını kaydetti.

Topbaş, daha sonra İstasyon Caddesi'nde halkı selamladı, mısır ve çubukta patates ikramında bularak, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ilden ayrıldı.

Topbaş, Babaeski ve Lüleburgaz'da da halkı selamladı, hatıra fotoğrafı çektirdi.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title