Haberler

İstanbul: Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tıgana'nın Basın Toplantısı

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, UEFA Kupası'nda Yarın Belçika'nın Club Brugge Takımıyla Yapacakları Karşılaşma İçin Düzenlediği Basın Toplantısında, Hakkında Yapılan Asılsız Haberlere Tepki Gösterdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, UEFA Kupası'nda yarın Belçika'nın Club Brugge takımıyla yapacakları karşılaşma için düzenlediği basın toplantısında, hakkında yapılan asılsız haberlere tepki gösterdi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzelenen toplantıya avukatı Özgür Aşık ile birlikte gelen Jean Tigana, hakkında yapılan haberlere tepki göstererek, ''Buraya avukatımla gelmemin 2 sebebi var. Birinci sebep kulübün internet sitesinden bilgi veremedik. Çünkü izin alamadık. İkinci neden ise Lig TV'deki kişi benim Delgado transferinde bulunduğumu söyledi. Umarım araştırmasının sonuna kadar gidecektir ve özür dileyecektir. Çünkü herkes hata yapabilir. Burada bulunduğum sürece hiçbir transferle ilgilenmedim. Başkan ve Murat Aksu ilgilendi. Hiçbir zaman bir oyuncu ile müzakere etmedim, menajerle ve başkanla konuşmadım. Sadece futbolla ilgileniyorum. Buraya oyuncularımı geliştirmek için geldim. Türk gençlerini geliştirmek için geldim. Bulunduğum durumda statta, havalimanında, dışarıda hakarete uğruyorum. Basın tarafından rencide ediliyorum, televizyon tarafından rencide ediliyorum ve kimse futboldan bahsetmiyor'' diye konuştu.

Bundan sonra kendisini rencide edenlerin avukatıyla muhatap olacağını kaydeden Fransız teknik adam, "Zira bütün ülkelerde vergi kontrolüne tabi olmuş nadir kişilerdenim. Bütün kontrollere Fransa'da tabi tutuldum. Bütün hesaplarım kontrol edildi ve sıfır Euro'luk bir vergi takibi oldu. Hiçbir vergi cezam olmadı. Bana dürüstlük konusunda ders vermek isteyenler, somut belgeler ve ispatlarla gelmelidir. Ben buraya geldim, çünkü Türkiye'yi ve futbolu çok seviyorum. Futbol benim tutkum. Başka beyanatım olmayacaktır. Maç üzerine konsantre olacağız. Yarın önemli bir maçımız var. Bu beyanı yapmamın tek sebebi, oyuncularımın ve teknik ekibimin rahatsız olmasıdır'' ifadelerini kullandı.

Basın toplantısında Jean Tigana'dan önce bir açıklama yapan Avukat Özgür Aşık ise, basında son zamanlarda Tigana hakkında çıkan asılsız haberlerin dava edileceğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title