Haberler

İstanbul: Beşiktaş'ta Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı

Beşiktaş, 2006-07 sezonunun hazırlıklarına yaptığı antrenman ile başlarken, ilk çalışmaya 7 futbolcu katılmadı.

Beşiktaş, 2006-07 sezonunun hazırlıklarına yaptığı antrenman ile başlarken, ilk çalışmaya 7 futbolcu katılmadı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik heyet ve futbolcular, basın mensuplarına toplu görüntü verirken, Siyah-beyazlılar, sezonun ilk antrenmanında kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Antrenmana, Siyah-beyazlıların yeni transferleri katılırken, Teknik Direktör Jean Tigana'dan izin alan Koray'ın yanısıra yurt dışından bu akşam dönecek olan Kleberson, yine yurt dışında bulunan Nobre ve A Milli Takım'ın Almanya kampında yer alan Gökhan Zan, Burak, İbrahim Toraman ve İbrahim Akın çalışmaya katılmadı.

Antrenman sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş'ın yeni menajeri Ali Gültiken, Siyah-beyazlı ekibin hedefinin her zaman en yukarısı olduğunu kaydederek, ''Hedefimiz, şampiyonluk ve Avrupa'da başarı. Genç ve tecrübeli oyuncuları biraraya getirip, iyi bir armoni yakalayacağız'' diye konuştu. Yabancı oyuncu transferi konusunda netleşen bir şey olmadığını da ifade eden Gültiken, çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title