Haberler

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü CEO'su Mustafa Eröğüt gelecekten umutlu Açıklaması

Güncelleme:

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Mustafa Eröğüt, gelecek yıllarda Avrupa'da isimlerini daha fazla duyuracaklarına emin olduğunu söyledi.

Manchester United TV'ye açıklamada bulunan Eröğüt, "Türkiye'nin büyük kulüpleriyle karşılaştırıldığında 2014'te kurulan genç bir kulübüz. Altı yıllık tarihimiz var. Gelecekte adımızı daha fazla duyuracağımıza eminim." ifadelerini kullandı.

Türkiye'de geçen sezon şampiyonluğa ulaşana kadar basamakları tek tek çıktıklarını hatırlatan Eröğüt, "Son 4 yılda oluşan puan durumuna bakarsak, en fazla puan toplayan takımız. Bu yüzden şampiyonluk bir rastlantı değil. Bazı liglerde bir sene şampiyon olan takımın ertesi yıl kümede kalmak için mücadele ettiğini görebiliyoruz. Biz bu takımlardan olmamayı planlıyoruz. Hak edilmiş bir şampiyonluk yaşadık. Bu sayede tarihimizde ilk defa UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında oynama şansı elde ettik." değerlendirmesinde bulundu.

Transferde kulübün marka değerine yönelik adımlar attıklarını kaydeden Mustafa Eröğüt, "Bazı transferleri, kulübümüzün ismini global anlamda tanıtmak için stratejik olarak yapıyoruz. Adebayor, Clichy, Robinho bunlardan bazılarıydı. Şu an Skrtel ve Demba Ba'yı kadromuzda bulunduruyoruz. Eski Manchester Unitedlı Rafael de takımımızda. Büyük bir karakter. Onunla anlaştığımız için mutluyum. Bu futbolcular, marka değerimizi yükseltmemizde bize yardımcı oluyor." şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde 2-0 kaybettikleri Paris Saint-Germain (PSG) maçının kendilerine tecrübe kazandırdığını vurgulayan Eröğüt, "Bu karşılaşma, kendimize güvenimizi artırdı. Neymar, Mbappe, Di Maria gibi dünya yıldızlarının yer aldığı bir takıma karşı kafa kafaya oynayabildiğimizi gördük. Skor istediğimiz gibi olmadı ama gelecek adına umut vericiydi." yorumunu yaptı.

Manchester United'ın Türk ekiplerine karşı iyi ve kötü anıları olduğunu anımsatan Eröğüt, "Bu maçlarda galibiyet ve mağlubiyetler aldılar. Açıkçası grubun nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum. Düşler Tiyatrosu'nda (Old Trafford Stadı) oynamak her kulüp ve oyuncunun hayalidir. Seyirci önünde oynamayı isterdik ama yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bu gerçekleşmeyecek. Yine de heyecanlı bir maç olacak." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Medipol Başakşehir Fk Manchester United CEO Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title