Haberler

Istanbul Barosu Yeni Başkanı'nı Seçiyor...

Haber Kamera Özden ATİK - Arzu KAYA İstanbul, DHAİstanbul Barosu Genel Kurulu'nda başkanlık seçimi bugün oy verme işlemiyle devam ediyor.

Haber Kamera Özden ATİK - Arzu KAYA İstanbul, DHA

İstanbul Barosu Genel Kurulu'nda başkanlık seçimi bugün oy verme işlemiyle devam ediyor. Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen başkanlık yarışında CHP İstanbul Milletvekili ve avukat Mahmut Tanal ile yeniden aday olmayan Ümit Kocasakal da oy kullandı.

ONLAR BENİM İLKELERİME GELECEK...

Toplam 92 sandığın kurulduğu merkezde, başkanlık için yarışan 5 adayın oy kullanmasının ardından Ümit Kocasakal CHP'li vekil Mahmut Tanal da oylarını kullandı, fotoğraf çekildi. Fotoğraf çekiminin ardından Kocasakal, Ben ilkelerimden taviz vererek onlara yaklaşmam. Onlar benim ilkelerime gelecek çünkü benim ilkelerim de değil Atatürk'ün ilkeleri dedi. Ardından Kocasakal 17 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

ADALETİN, HUKUKUN EGEMEN OLMASI DİLEĞİYLE...

Kullanmış olduğu oyunun demokrasi getirmesini dilediğini belirten Mahmut Tanal ise, Ülkede adaletin, hukukun egemen olması dileğiyle oyumu kullanıyorum diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Barosu Mahmut Tanal Haliç Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title