Haberler

İstanbul Barosu'na Kayıtlı Avukatın Mersin'de Öldürülmesi

Mersin'de, Öldürüldükten Sonra Cesedi Bir Valizin İçerisinde Otomobilin Bagajına Konulmak İstenirken Bulunan İstanbul Barosu'na Kayıtlı Avukat Uğur Özdemir'in Cenazesi, Ağabeyi ve Yakınları Tarafından Hastane Morgundan Alındı.

Mersin'de, öldürüldükten sonra cesedi bir valizin içerisinde otomobilin bagajına konulmak istenirken bulunan İstanbul Barosu'na kayıtlı avukat Uğur Özdemir'in cenazesi, ağabeyi ve yakınları tarafından hastane morgundan alındı.

Mezitli beldesi Barbaros Sitesi'nde cesedi bir valiz içerisinde bulunduktan sonra Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırılan İstanbul Barosu'na kayıtlı avukat Uğur Özdemir'in (33) otopsi işlemleri tamamlandı. Özdemir'in cenazesi, yakınları tarafından teşhis edildikten sonra, Kayseri Ticaret Mahkemesi Başkanı olarak görev yapan ağabeyi hakim Mehmet Özdemir tarafından hastane morgundan alınarak, ambulansla Aksaray'a götürüldü.

Cenazenin morgdan alınışı sırasında Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu da hastaneye gelerek, aileye başsağlığı diledi.

Avukat Uğur Özdemir'in cenazesinin yarın Aksaray'da toprağa verileceği öğrenildi.

(ÖT-MT-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title