Haberler

İstanbul: Bakan Koç, "Alman Seyahat Pazarında Türkiye" Sunumunu İzledi

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde "Alman Seyahat Pazarında Türkiye" Adlı Araştırmanın Sunumunu İzledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde "Alman Seyahat Pazarında Türkiye" adlı araştırmanın sunumunu izledi.

Türkiye Seyahat Acentelari Birliği (TÜRSAB) tarafından Almanya'da faaliyet gösteren Studienkreis für Tourismus und Entwicklung adındaki araştırma şirketine hazırlatılan "Alman Seyahat Pazarında Türkiye" isimli araştırmanın sunumu, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapıldı. Sunuma Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Studienkreis für Tourismus und Entwicklung Şirketi Koordinatörü Armin Vielhaber, Studienkreis für Tourismus und Entwicklung'un Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Örnek ve çok sayıda turizmci katıldı. Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı toplantıda bir konuşma yapan Atilla Koç, "Turizm Bakanlığı yaklaşık 30-40 yıldır var. Ama Türkiye'de turizm master planı yoktu. Bu benim dönemimde oldu. Bu dönemden çok daha önce yapılmalıydı. Biz bunu yaptık. Ayrıca turizmde envanter kaydı bulunamamaktaydı. Biz bunu gerçekleştirdik. Biz, bütün dünyaya Yunus Emre enstitülerini hizmet ettirmeyi planlıyoruz. Sayın Vielhaber'in siyasete girmeye elbetteki hakkı vardır. Ama TÜRSAB'ın siyasete katkı yapmasını kabul edemem. Çünkü bu konuda rakip istemiyorum. Turizmcilerin hangi isteğini geri çevirdik. Tüm isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Biz, Türkiye turizmini dünyaya duyaracağız. Bunun için ilk olarak Leverkusen maçıyla başlayıp ABD basketbol maçlarında sanal reklam yapmaya başlayacağız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title