Haberler

İstanbul: Avukat Osman Karahan Tutuklandı

Bir Dava İçin Geldiği İstanbul Adliyesi'nde Gözaltına Alınıp Daha Sonra Serbest Bırakılan Terör Örgütü El-kaide'nin 'Üst Düzey Yöneticisi' Olduğu İddiasıyla Yargılanan Louai Sakka'nın Avukatı Olan Osman Karahan, Çıkarıldığı Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesi Tarafından Tutuklandı.

Bir dava için geldiği İstanbul Adliyesi'nde gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan terör örgütü El-Kaide'nin 'üst düzey yöneticisi' olduğu iddiasıyla yargılanan Louai Sakka'nın avukatı olan Osman Karahan, çıkarıldığı nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuklandı.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'nın serbest bırakılma kararını bir üst mahkemeye itiraz ederek tutuklanmasını talep ettiği, terör örgütü El-Kaide'nin 'üst düzey yöneticisi' olduğu iddiasıyla yargılanan Louai Sakka'nın avukatı olan Osman Karahan tutuklandı. Cumhuriyet Savcısı'nın itirazı üzerine hakkında yakalama emri çıkartılan Karahan, tekrar çıkarıldığı nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 'polise mukavemet' ve 'delil karartma' suçlarından en kısa zamanda 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmaya çıkarılmak üzere tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title