Haberler

İstanbul: Avrupa Motokros Şampiyonası, Pazar Günü Hezarfen Havaalanı'nda Start Alacak

Avrupa Motokros Şampiyonası'nın 5. ayağı, 23 Temmuz Pazar günü Hezarfen Havaalanı'nda start alacak.

Toplam 9 ayak üzerinden koşulan ve ilk 4 ayağı Romanya, Slovenya, Hollanda ve Bulgaristan'da gerçekleşen Avrupa Motokros Şampiyonası'nın 5. ayağı, Hezarfen Havaalanı'nda 23 Temmuz Pazar günü koşulacak. 19 ülkeden toplam 87 yarışçının, 65 cc ve 80 cc olmak üzere 2 farklı kategoride mücadele edeceği Avrupa Motokros Şampiyonası'nda Türkiye'yi, Ata Nurcan ile Marco Wick 80 cc'de ve Harun Çabuk ise 65 cc'de temsil edecek.

Hezarfen Havaalanı'nda özel olarak hazırlanan ve 13 rampadan oluşan bin 800 metrelik parkurda yarışacak katılımcılar, bugün teknik kontrolden geçerek, yarın serbest antrenman ve sıralama turlarının ardından pazar günü saat 12.00'de start alacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenen yarışta 65 cc'de 8-11 yaş, 80 cc'de 11-15 yaş sınırı mevcut olup, Avrupa Şampiyonası sistemine göre puan verilecek. Şampiyonada, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Yunanistan, Macaristan, İtalya, Hollanda, Romanya, Rusya, Slovenya, Sırbistan, Ukrayna, Finlandiya, Almanya, Letonya, İsviçre, Hırvatistan, San Marino ve Türkiye'den toplam 87 yarışçı mücadele edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title