Haberler

İstanbul: Avaya, Sağlık Sektörüne Yönelik Akıllı İletişim Çözümlerini Medıca Fuarı'nda Sergiliyor

Kurumlara Yönelik İletişim Ağı Sistemleri, Uygulamaları ve Hizmetleri Alanında Dünyanın Önde Gelen Şirketlerinden Biri Olan Avaya, 15-18 Kasım 2006 Tarihlerinde Almanya Düsseldorf'ta Gerçekleşecek Medıca Fuarında Sağlık Sektörüne Yönelik İletişim Çözümlerini Tanıtacak.

Kurumlara yönelik iletişim ağı sistemleri, uygulamaları ve hizmetleri alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan Avaya, 15-18 Kasım 2006 tarihlerinde Almanya Düsseldorf'ta gerçekleşecek MEDICA fuarında sağlık sektörüne yönelik iletişim çözümlerini tanıtacak.

Hastaneler, tedavi merkezleri ve bakımevlerinde kullanılan çözümleri tasarlayan Avaya, Medica Fuarı'nda mevcut iletişim sistemlerinin IP telefon (VoIP) ve kablosuz IP telefona kolayca geçişlerini sağlayacak sağlık sektörü modül çözümlerine ağırlık verecek. Avaya'nın sunacağı ürünlerden en önemlisi hasta yatağının yanındaki terminale IP telefonu entegre eden MedCom IP çipli kart ünitesi. Bu çözüme hastaneler ve klinikler için çeşitli faydalar sağlayan kablosuz iletişim ağları da bağlanabiliyor. Bu sayede hastane çalışanlarına her zaman telefon veya elektronik posta ile ulaşılabiliyor, çalışanlar önemli verilere bulundukları yerden bağımsız olarak anında erişebiliyorlar. Avaya fuarda, MedCom IP çipli kart cihazlarının yanında, multimedia terminallerini, çok işlevli hizmet terminallerini, isteğe bağlı video çözümlerini ve alarm sunucularını da tanıtarak katılımcıları bilgilendirecek.

Avaya, bu sene diğer ürünlerinin yanı sıra hemşire çağırma sistemi olan SeCom'u da MEDICA'da tanıtacak. SeCom Medikal yazılımının kalan hasta yönetimi, nöbetçi yönetimi ve alarm yönetimi gibi modüler özellikleri bulunuyor. SeCom Yazılımının MedCom'un Medial yazılımı ile olan uyumluluğu, personelin sadece MedCom müşterilerinin kullanabildiği özelliklere de erişimini sağlıyor. Bu özelliklerden biri hizmetlerin ve çağrıların merkezi olarak faturalanmasını ve acil çağrıların merkezi olarak izlenmesini sağlayan "Şube Ofisi Yönetimi". SeCom büyük kurumların iletişim ağlarının ihtiyacı olan gereksinimleri de karşılıyor. Yeni Medial uygulaması ile çipli kart yönetimi SeCom senaryosunda da yapılırken, tedavi merkezindeki hastaların telefon görüşmelerinin ve fatura yönetiminin çipli kart ile gerçekleştirilmesini sağlıyor. Avaya'nın SeCom sistemi Avrupa'da bulunan yaşlı bakımevlerinin yaklaşık bin 600'ünde kullanılıyor. MEDICA'da Avaya, SeCom çözümünün "Hemşire Çağrı Sistemi" ve "Yardımla Yaşam" gibi özellikleri ile özürlü insanların kendilerini nasıl güvende hissedebileceklerini ve özel acil çağrı üniteleri ile nasıl daha özenli bakılabileceklerini gösteriyor.

Avaya Dikey Çözümler Yönetimi Direktörü Hans-Dieter Oepen, yaptığı açıklamada, "Kliniklerin ve hastanelerin bütçelerini idare etmek personel üzerinde büyük baskı yaratmaktadır. Bu yüzden yatırımları koruyan ve işletme maliyetlerini azaltan çözümler her zamankinden fazla talep edilmektedir. IP Telefona geçiş çözümümüz de tam olarak bunu sağlamaktadır. Yönetim için kullandığınız zaman azalır, iş süreçleri optimize edilir, sadece yeni donanım ve yazılım için küçük yatırımlara ihtiyaç duyulur, işletme maliyetleri ve bakım için harcanan süre azalır" ifadelerini kullandı. Oepen, Avrupa'da bulunan hastanelerin ve tedavi merkezlerinin yaklaşık bin 900'ünün Avaya müşterisi olduğunu dile getirdi.

Öte yandan Avaya Inc, Fortune500 listesinde yer alan şirketlerin yüzde 90'ından fazlası da dahil olmak üzere, bir milyondan fazla kurumun iletişim ağlarını tasarlıyor, kuruyor ve yönetiyor. Her büyüklükteki şirkete odaklanan Avaya, güvenli ve güvenilir IP (Internet Protokolü) Telefon Sistemleri, iletişim yazılım uygulamaları ve hizmetlerinde dünya lideri. Ses ve veri iletişiminin kurumsal uygulamalar ile birleştirilmesinde öncülük eden ve kapsamlı hizmetleriyle ayırt edilen Avaya, müşterilerine, üstün işletme sonuçları elde etmeleri için mevcut ve yeni iletişim ağlarından nasıl en üst düzeyde yararlanacakları konusunda yardımcı oluyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title