Haberler

İstanbul: Ambarlar'da Feci Kaza: 2 Yaralı

E-5 Karayolu Ambarlar Köprüsü altında meydana gelen trafik kazasında iki gencin bacakları koptu. Gençleri otomobilden çıkaran vatandaşlar, otomobilin içinde ve dışında uzun süre kopan bacakları aradı.

E-5 Karayolu Ambarlar Köprüsü altında meydana gelen trafik kazasında iki gencin bacakları koptu. Gençleri otomobilden çıkaran vatandaşlar, otomobilin içinde ve dışında uzun süre kopan bacakları aradı.

Alınan bilgilere göre, E-5 Karayolu Ambarlar Köprüsü'nde meydana gelen kazada, Bakırköy'den Topkapı istikametine gitmekte olan B.Y. (27) yönetimindeki 34 DM 4353 plakalı otomobil, aşırı hız yapıp kontrolden çıkınca Ambarlar Köprüsü altında bulunan bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin ön kısmından girip arkadan çıkan bariyer, otomobilin sağ ön ve arka koltuğunda oturan M.H.D. (37) ve T.K.'ün (31) bacaklarını kesti. Kazayı gören diğer sürücüler T.K. ve M.H.D'i otomobilden çıkarttı. Acılar içinde kıvranan yaralılar ambulansa taşınırken büyük panik yaşandı. M.H.D'ın kaza sırasında kopan bir bacağı ise savrulduğu yerden alınarak yaralılarla birlikte ambulansa konuldu. M.H.D. ve T.K., İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde yaşanan panik nedeniyle, şahıslardan birisinin kopan bacağının bulunamadığı zannedilince vatandaşlar ve polis uzun süre otomobil ve çevresinde bacak aradı. Kopan bacağın olduğu ihbarı üzerine olay yerine tekrar ambulans gönderildi. Ancak yapılan araştırmalar sonucu olay yerinde bacağın olmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine vatandaşlar ve polis bacak aramaktan vazgeçti.

Öte yandan, otomobilin içinden çıkan bira şişeleri kazanın neden meydana geldiğini gözler önüne serdi. Kazanın ardından sürücü B.Y. ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Yaralının sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title