Haberler

İstanbul: Alveristanbul Marka-müşteri İlişkileri Zirvesi

Ajans Press, "Alveristanbul Marka-müşteri İlişkileri Zirvesi"nde Kurumsal Müşteri Yönetiminde Başarının Sırlarını Anlattı.

Ajans Press, "Alveristanbul Marka-Müşteri İlişkileri Zirvesi"nde kurumsal müşteri yönetiminde başarının sırlarını anlattı.

İstek ve ihtiyaçlara göre "müşteriye özel" çözümler sunan Ajans Press, 08-11 Kasım 2006 tarihleri arasında TİM Maslak Show Center İstanbul'da düzenlenen " Alveristanbul Marka-Müşteri İlişkileri Zirvesi"ne katıldı. Zirve kapsamında gerçekleştirilen "Kurumsal Müşteri İlişkileri Yönetimi" konulu Vitra, DHL, Koleksiyon Mobilya gibi firmaların da katıldığı panelde, Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, "Ajans Press ve Kurumsal Müşteri Politikası" başlığı altında özel bir sunum yaptı. Müşteri portfoyünü büyük firmaların oluştuğu sektörlerde müşteri ilişkilerinde hataya tahammülün olmadığının altını çizen ve her zaman en iyiyi sunmak zorunda olduklarını belirten Mehmet Ali Özkan, tüm ürünlerin müşterilerle beraber ve onların ihtiyaçlarına özel olarak tasarlandığını belirtti.

"Türkiye'deki Medya Takibi ve Analizi" konusuna değinen Mehmet Ali Özkan, "Ülkemizde medya takibi ve analizi, satılan bir üründen, alınan bir ürün olmaya doğru geçişini tamamlamamıştır. Verilen hizmetler, ağırlıklı olarak medya takibi ile sınırlıdır. Dünyada medya takibi ve analizi eşit ağırlık taşır duruma gelmişken, ülkemizde medya analizi ancak %20'lik bir ağırlığa ulaşabilmiştir. Medya takibi ve analizi hizmeti çoğunluk tarafından halkla ilişkiler boyutuyla sınırlı olarak algılanmakta, şirketlerin rekabet ve pazarlama stratejilerine yapacağı katkı ihmal edilmektedir" dedi.

Konuşmasında "Medya Takibi" hakkında bilgi veren Mehmet Ali Özkan, yazılı basın ve televizyondan seçtiği iki örnek üzerinden açıklamalarda bulundu. "Medya Analizi Nedir?", "Medya Takip ve Analizi Niçin Yapılır?" soruları çerçevesinde bilgi sunan Mehmet Ali Özkan, ayrıca "Ajans Press Profili" ile "Müşteri ve Ürün Yapıları"nı anlattı. Ajans Press'in "Temel Müşteri İlişkileri İlkeleri" ile "Yaklaşımı"nı da aktaran Mehmet Ali Özkan, medya takibi ve analizinde etik yaklaşımın kritik öneme sahip olduğunu ifade ederek; kalite politikalarının "itibarlarının devamlılığına odaklı" olduğunu söyledi.

Öte yandan, yarım asrı geçen bilgi ve tecrübe birikimi, 160 kişilik nitelikli kadrosu ve sahip olduğu güçlü altyapısı ile 1953 yılından beri "medya takip ve ölçümleme" alanında lider konumda hizmet sunan Ajans Press, istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Dünyadaki birçok seçkin kurum, kuruluş ve kişiye profesyonel destek sunan Ajans Press; basın, televizyon, radyo, portal takibi ile medya analizi, araştırma, gündem özetleme, çeviri, deşifre, arşiv ve organizasyon konularında hizmet veriyor. Uluslararası Kupür Büroları Federasyonu FIBEP ile Uluslararası Radyo Televizyon Takip Derneği IABM üyesi Ajans Press; takibini yaptığı görüntü ve ses kayıtlarını www.ajanspress.com.tr adresinden online olarak müşterileri ile paylaşıyor. Arşivleme konusunda dijital teknolojiyi dünyada ilk kez kullanan Ajans Press, öncü misyonunu sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title