Haberler

İstanbul: Alibeyköy'de Gasp: 1 Yaralı

Alibeyköy'de Ellerinde Tabanca ve Kaleşnikof Tükek Olan 3 Kişi, Kamil Koç Turizm'in Tahsildarı Nurat Güler'i Yaraladıktan Sonra, Elindeki Poşette Bulunan Yaklaşık 20 Bin YTL Parayı Aldı. Poşeti Aldıktan Sonra Araçlarıyla Kaçmaya Başlayan Şahıslar, Peşlerine Düşen Servis Şoförü ve Polis Ekiplerini Uzun Süren Kovalamacanın Ardından Atlattı.

Alibeyköy'de ellerinde tabanca ve Kaleşnikof tükek olan 3 kişi, Kamil Koç Turizm'in tahsildarı Nurat Güler'i yaraladıktan sonra, elindeki poşette bulunan yaklaşık 20 bin YTL parayı aldı. Poşeti aldıktan sonra araçlarıyla kaçmaya başlayan şahıslar, peşlerine düşen servis şoförü ve polis ekiplerini uzun süren kovalamacanın ardından atlattı.

Edinilen bilgiye göre, Kamil Koç Turizm'in tahsildarı Nurat Güler (33) yazıhanesindeki paraları toplamak için şirket merkezinden çıktı. Saat 02.00 sıralarında Eyüp Çobançeşme Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki yazıhaneden çıkınan Güler'in yolu ellerinde tabanca ve Kaleşnikof tüfek olan 3 gaspçı tarafından kesildi. Şahıslar, paraları makbuz karşılığında toplayan Güler'den içinde yaklaşık 20 bin YTL olan poşeti istedi. Neye uğradığını şaşıran Güler, şahıslara karşı çıktı. Bunun üzerine gaspçılardan biri elindeki silahı ateşleyerek Güler'i sağ ayağından vurdu. Para dolu poşeti alan gaspçılar, yazıhane çalışanlarının silah sesini duyup dışarı çıkmaları üzerine 59 PK 987 plakalı araca binerek kaçmaya başladı. Yazıhanenin servis şoförü Razaman Yurdakul da minibüsle gaspçıların peşine düştü. Yurdakul bir yandan gaspçıları kovalarken, bir yandan da polis ekiplerine nerde olduklarına dair bilgi verdi. Yurdakul'un yardımıyla polis ekipleri, Gaziosmanpaşa'da gaspçıların otomobiline yetişti. Bir süre sonra otoyola girerek, Yurdakul'a ateş etmeye başlayan gaspçılar, Gazi Mahallesi'ne girdi. Hızla ara sokaklara giren gaspçılar burada, peşlerindeki polis ekiplerini atlattı. Mahalle polisler tarafından ablukaya alındı ancak gaspçılar tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılan Nurat Güler, ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Güler, "Poşetin içinde yaklaşık 20 bin YTL vardı. Bir anda karşıma çıktılar. Poşeti vermeyince biri tabancayı ateşledi. Bacağımdan vurulunca poşeti bıraktım. Yaşları 14 ile 20 arasındaydı" dedi. Polisler, gaspçıların tahsildarı takip etmiş olabileceği ve olayın planlı yapıldığı ihtimali üzerinde duruyor. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title