Haberler

İstanbul: Alex'ten Önemli Açıklamalar

Fenerbahçe'nin Brezilyalı Yıldızı Alex, Amacının Sarı-lacivertli Takıma Katkı Sağlamak Olduğunu Söyleyerek, "Ben Sadece Fenerbahçem İçin Nasıl Yararlı Olurum, Onu Düşünüyorum" Dedi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex, amacının Sarı-lacivertli takıma katkı sağlamak olduğunu söyleyerek, "Ben sadece Fenerbahçem için nasıl yararlı olurum, onu düşünüyorum" dedi.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Brezilyalı yıldız Alex, Celta Vigo maçında iyi bir oyun oynadıklarını, ancak buna rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi. UEFA Kupası'nda gruptan çıkacak güçte olduklarını, buna takım olarak inandıklarını kaydeden Alex, "İyi oynadığımız bir maçta kaybettiğimiz için üzüldük. Benim kaçırdığım bir penaltı pozisyonu vardı. Appiah'ın kaçırdığı pozisyonlar vardı. Ancak takım olarak UEFA Kupası'nda ilerlememiz için Eintracht Frankfurt ile kendi sahamızda oynayacağız maçtan beraberlikle ayrılmamız ya da galip gelmemiz yetiyor. Biz bu gruptan çıkacak güçteyiz ve takım olarak buna inanıyoruz. Bu, kariyerimde kaçırdığım 5. ya da 6. penaltı. Fenerbahçe'de ise 2. penaltıyı kaçırdım. Fakat bunlar beni yıldırmaz ve bu gibi durumları problem etmem. Kendime güvenim tam. Bir penaltı pozisyonu daha olduğu takdirde aynı güvenle topa vurmak için yerimi alırım. Benim için önemli olan takımın dünkü maçta iyi oynayıp, kazanamamasıydı. Bu beni gerçekten üzdü. Bu ne ilk penaltı kaçırışım ne de son olacak" dedi.

Alex, takım olarak iyi bir performans sergilediklerini, bunun en önemli nedeninin de sıkı antrenmanlar ve takımın birbirine alışarak iyi arkadaş olmalarından kaynaklandığını belirtti.

Çocuklarının eğitimi için Brezilya'ya gideceği yönünde çıkan haberlerle ilgili de değerlendirmede bulunan Alex, "Çocuklarımın tabii ki Brezilya'da okumasını isterim. Ama bu, onların yaşları geldiği zaman olacak bir şey. Sonuçta bir kızım yeni doğdu, diğeri ise 2.5 yaşında. Bunları düşünmek için daha çok erken. Aynı zamanda büyük kızımın devam ettiği bir ana okulu var ve orada gayet de iyi bir durumda. Bu konuları onların yaşları gelince eşimle birlikte düşüneceğiz" ifadelerini kullandı.

Brezilyalı oyuncu Alex, Galatasaray maçı ile ilgili olarak ise, "Galatasaray maçı büyük bir maç. Bizim de Galatasaray ile aramızda 4 puan var, onların takımları da iyi. Biz Kadıköy'de oynadığımızda rakiplerimizin işi çok zor. O yüzden biz de Kadıköy'deki maça bu büyük derbiyi kazanmak için çıkacağız. Bu maçı kazanarak Galatasaray ile aramızdaki puan farkını 7'ye çıkartmak diğer takımlarla da aramızdaki puan farkını korumak istiyoruz" dedi.

Şu an kafasında Brezilya Milli Takımı ile ilgili düşüncesinin olmadığını, sadece Fenerbahçe'yi düşündüğünü kaydeden Alex, "Ben Fenerbahçem için nasıl yararlı olurum, onu düşünüyorum. Bir gün beni milli takıma almak isterlerse gelir hakkımdaki bilgileri alırlar, ama şu an kafamda milli takım ile ilgili bir düşünce yok. Sadece Fenerbahçe'yi düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title