Haberler

İstanbul: Akbank 'Turizme Destek Paketi'ni Yeniledi

Akbank Şirket Bankacılığı, Turizm Sektöründeki Firmaların İhtiyaçlarını Göz Önünde Bulundurarak Yenilediği Turizme Destek Paketi ile, Finansman Desteği, Bankacılık Hizmetleri, Sigorta Hizmetleri ve Tedarikçi Avantajı Gibi İmkanları Turizm Sektöründeki İşletmelerin Hizmetine Sunuyor.

Akbank Şirket Bankacılığı, turizm sektöründeki firmaların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yenilediği Turizme Destek Paketi ile, Finansman Desteği, Bankacılık Hizmetleri, Sigorta Hizmetleri ve Tedarikçi Avantajı gibi imkanları turizm sektöründeki işletmelerin hizmetine sunuyor.

Turizm işletmelerine özel ürünleri düşük maliyetlerle sunan Akbank Şirket Bankacılığı, yenilediği Turizme Destek Paketi kapsamında Türkiye genelinde turizmcileri bilgilendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Akbank Şirket Bankacılığı Marmaris, Fethiye, Bodrum, Çeşme, Kuşadası, Didim, Alanya, Side, Manavgat, Kemer, Ayvalık'da düzenlediği akşam yemeği toplantılarında turizmcilerle bir araya geldi. Akbank Şirket Bankacılığı, 2006 yılında turizm sektöründeki küçük işletmelere verdiği 320 milyon YTL'nin üzerindeki Turizme Destek Kredisi'yle 10 bin müşteriye ulaştı. Turizme Destek Paketi'nin sunmuş olduğu avantajlardan otellerin yanı sıra, cafeler, restorantlar, kuyumcular, dericiler, seyahat ve bilet satış acentaları vb. yararlanabilecek. Turizme Destek Paketi kapsamında, yeni sezona başlamadan önce işletmelerin yapmak isteyebileceği tadilatlar, değişiklikler, boya işleri; yenilemeyi düşündüğü mobilya, mefruşat, beyaz eşya, klima gibi ihtiyaçları için Tek Sezon Ödemeli Turizme Destek Kredisi ile gerekli finansman desteği Akbank'tan YTL veya dövize endeksli olarak alınabilecek.

Yine aynı paket kapsamında, işletmelerin gerçekleştirmeyi planladıkları yüksek tutarlı yatırımları için alacakları finansman desteğini de Akbank, YTL veya dövize endeksli olarak İki Sezon Ödemeli Turizme Destek Kredisi olarak kullandırabilecek ve sunulan geri ödemesiz dönemler sayesinde işletmeler önemli bir kolaylık elde etmiş olacaklar.

Yapılan açıklamaya göre, Akbank'ın yenilenen Turizme Destek Paketi'yle 5 yıl vade ile sunulan Yatırım Kredisi'nde ödemeler, 1 yıl ana para ödemesiz olmak üzere, sabit ve endeksli faizle yapılabiliyor. Tek Sezon Ödemeli Kredi'de, ödemeler maksimum 7 ay ön ödemesiz, 11 ay vadeli olarak gerçekleşirken, İki Sezon Ödemeli Kredi'de ise ödemeler yoğun sezonda yapılıyor ve kredinin vadesi maksimum 24 ay. Paket kapsamında işletmelere çek karnesi ve teminat mektubu avantajlı fiyatlarla sunuluyor. İşletmelerin, Kredi kartı ile yapacakları tahsilatlar için POS Hizmetleri sağlanırken, bu yıl pakete eklenen Dövizli POS uygulaması ile işletmeler turistlerin ödemelerini kendi ülkelerine ait kredi kartı ile yapmaları durumunda kur riski olmadan USD, EUR veya GBP olarak tahsil edebilecek. Turizm sektöründeki işletmeler, Turizme Destek Paketi kapsamında, yabancı bankalarca veya çek kuruluşlarınca döviz üzerinden düzenlenmiş çeklerini tahsil edebilecek veya çek tutarını vadesinden önce ibraz edildiğinde kullanmalarını sağlayacak Dövizli Çek İştira Kredisi'nden yararlanabilecekler.

Akbank Şirket Bankacılığı ayrıca, işletmelerin kendilerinden Turizme Destek Kredisi kullanarak yapacakları yenileme, tadilat işlerinde kaliteli ve uygun fiyatlarla mal/hizmet alabilmelerini sağlamak, işletmelere, çalışanlarına özel ayrıcalıklar sunabilmek için sektörün seçkin markalarıyla yaptığı anlaşmalarla da turizmcilerin hizmetinde olacak.

Öte yandan SKAL International İstanbul, Akbank Şirket Bankacılığı'nın SKALİTE 2006 "Turizmde Kalite" Ödülleri gecesine verdiği desteği ödüllendirdi. SKAL International İstanbul'un 50. Yıl Balosu nedeniyle, Çırağan Palace Kempinski'de bir tören düzenlendi. Bu törende "Turizm Oskarları" olarak değerlendirilen SKALİTE 2006 "Turizmde Kalite" Ödülleri sahiplerine verildi. Türkiye'nin bacasız sanayisi turizm sektörüne verdiği desteği artırarak sürdüren Akbank Şirket Bankacılığı, SKAL International İstanbul tarafından düzenlenen SKALİTE 2006 "Turizmde Kalite" Ödülleri gecesine verdiği destekten ötürü teşekkür ödülü aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title