Haberler

İstanbul: Ağar'dan Erken Seçim Çağrısı

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, erken seçimin olması gerektiğini vurgulayarak, "Bütün siyasi veriler Türkiye'de seçimi kaçınılmaz kılmaktadır" dedi.

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, erken seçimin olması gerektiğini vurgulayarak, "Bütün siyasi veriler Türkiye'de seçimi kaçınılmaz kılmaktadır" dedi.

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Bakırköy İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ağar partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Bakırköy İlçe Teşkilatı'nda bir konuşma yapan Başkan Mehmet Ağar, hükümete ağır eleştirilerde bulundu. Ağar, "Varlığımızın nedeni olan ülkemizin demokrasi içinde yoluna sahip bir şekilde devam etmek, Türkiye'yi gerçek anlamda modernliğe, zenginliğe doğru yürütebilmek için yollardayız. Türkiye'de gelişmenin önünü kapatan, gerçek anlamda büyümenin ve hukuk devletinin gelişiminin önüne geçen bir hükümetle karşı karşıyayız. Bugünkü hükümet sadece laf üretmektedir" dedi.

Ağar, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu hükümetin Türkiye'yi büyütebilme anlamında yapabilecekleri hiçbir şey yoktur. Hükümet bu noktada artık tıkanmıştır. Türkiye'nin AB'ye giriş sürecindeki zorluğu, Türkiye'nin demokrasi yolunda gelişmelerde bir ilerleme kaydetmesinin mümkün olmadığı görülen gerçekler arasındadır. Bu hükümete gereken cevabı millet sandıkta verecektir."

Başbakan Erdoğan'ın durumunu mezarlıkta ıslık çalmak olarak nitelendiren Ağar, "Başbakan, 'Seçim yok' diye diye yoluna devem etmektedir. Ama Sayın Başbakan seçim yapmak mecburiyetindedir. Bütün siyasi veriler Türkiye'de seçimi kaçınılmaz kılmaktadır. Milletin hakimliğinin dışında bundan kaçmak demokrasiyle bağdaşmaz. Çok sevdiğiniz ve marifet gibi ikide bir ortaya koyduğunuz anketleriniz var. Bunlara güvenmiyor musunuz? Bunların yalan olduğunu siz de biliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title