Haberler

İstanbul: A Milli Futbol Takımı Kampa Girdi

15 Kasım Çarşamba Günü Özel Maçta Deplasmanda Son Dünya Şampiyonu İtalya ile Karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, Bu Maç İçin İstanbul'da Kampa Girdi.

15 Kasım Çarşamba günü özel maçta deplasmanda son Dünya Şampiyonu İtalya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, bu maç için İstanbul'da kampa girdi.

Turkcell Süper Ligi'nde, dün ve önceki gün maçları olan takımların milli oyuncuları Polat Renaissance Oteli'ndeki kampa katılırken, bugün maçları olan oyuncuların ise ilerleyen saatlerde otele gelecekleri belirtildi. Gurbetçi oyuncular ise, takıma yarın İtalya'da katılacak.

Kamp yaptıkları otelde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran milli futbolculardan Gökhan Zan, grup maçlarını kayıpsız geçirdiklerini hatırlatarak, "Şimdi son Dünya Şampiyonu İtalya ile oynayacağız. Bu maça da en iyi şekilde hazırlanıp, iyi bir sonuç almak istiyoruz'' dedi.

Ay-yıldızlı futbolculardan Servet Çetin ise, İtalya'nın çok ciddi bir rakip olduğunu belirterek, ''Kendimizi sınama açısından çok önemli bir maç. Son Dünya Şampiyonu olması nedeniyle bizim bu maça daha iyi konsantre olacağımızı düşünüyorum. Hazırlık veya resmi maç fark etmez. Sahaya kazanmak için çıkacağız'' diye konuştu.

A Milli Takım, İtalya maçı için yarın saat 11.30'da özel uçakla Bergamo Kenti'ne hareket edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title