Haberler

Istakalar Konuştu

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo il temsilciliğinin düzenlediği 29 Ekim 3 Bant Bilardo Şampiyonası sona erdi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo il temsilciliğinin düzenlediği 29 Ekim 3 Bant Bilardo Şampiyonası sona erdi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo il temsilciliğinin düzenlediği 29 Ekim 3 Bant Bilardo Şampiyonası Joker Bilardo Spor Salonunda 2 gün sürdü. 32 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği müsabakalarda finaller nefes kesti. Finaller sonunda Volkan Başaran birinci oldu.

32 sporcu birinci turdan başlayarak elemelere katıldı. 2. Tur ile birlikte finaller şekillenirken müsabakalar heyecan dolu anlara sahne oldu. Yarı final müsabakalarında ise Erol Balcıoğlu ile Hüseyin Demirtaş mücadele ederken Volkan Başaran ile Birol Yılmaz finale çıkmak için yarıştı. Yarı final müsabakalarında rakiplerini yenen Volkan Başaran ile Hüseyin Demirtaş, finalde yarışmaya hak kazandı.

Onlarca bilardo sever final müsabakasını izlerken son ana kadar şampiyonun adı belli olmadı. Müsabakanın sonunda aldığı serilerle şampiyonluğa uzanan Volkan Başaran oldu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Demirtaş 29 Ekim Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title